Van egy Converse cipőm és egy úgy, ahogy jó a lábamra csak 2- oldalt néha nagyon elnyomja, ha elviszem egy cipésznek kitudja ott tágitani ?
Figyelt kérdés
2020. aug. 6. 23:29
1/4 anonim válasza:
Én úgy tágítottam az egyik cipőmet, hogy kitömtem zoknival nagyon szorosan, és melegítettem hajszárítóval. Ez egy alkalomra jó volt mivel ez magassarkú. De mivel neked tornacipőd van, minél többet hordod annál tágabb lesz, de próbáld ki amit leírtam hátha, vagy ha nincs rajtad akkor is hagyd benne a zoknikat, vagy papírgalacsinokat. A kérdésedre a választ nem tudom, de adtam egy tippet🙂
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen 😁
2020. aug. 6. 23:39
4/4 anonim válasza:
A converse cipo nekem is kb egy honap utan lett kenyelmes, kicsit be kell jaratni☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!