Fiúnak ciki a rejtett magasított sarkú converse?
Figyelt kérdés
Neten rendeltem ilyen wedge converset, mondom tök jó ha magasabbnak is tűnök de élőben kicsit feltűnőbb mint gondoltam, amúgy tök jó hordani. Ez a fajta: [link] 2020. aug. 2. 04:12
2/12 anonim válasza:
Csak akkor ciki, ha annak érzed. Nem szoktam nézni más cipőjét, de ha én viselhetek magassarkút, te miért ne viselhetnéd ezt?
18L
3/12 anonim válasza:
Szerintem nem.
De a képen azt hittem női láb van.
4/12 anonim válasza:
Szerintem teljesen oké, hordd nyugodtan! Nekem fel sem tűnne, hogy magasított, ha élőben látnám az utcán, mivel nem annyira szoktam a pasik cipőjét figyelni... :) 23L
5/12 anonim válasza:
Aki ismeri a Converse cipőket, annak azonnal fel fog tűnni, hogy ez nem az a hagyományos AS CT fazon, ami teljesen uniszen a szokásos színekben, így feketében is; nem, ez kifejezetten női cipő szerintem. Nem a színe, hanem a formája miatt. Én a helyedben nem venném fel persze a te döntésed :)
6/12 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki. Én is szívesen hordanék ilyet, hányas méretig kapható?
7/12 anonim válasza:
nem ciki, hordd azt ami neked jol esik
9/12 A kérdező kommentje:
Nem saját kép, fiú csőgatyának hosszabb a szára, úgy másabb az összhatás.
Én láttam még 43ast is ebayen, de nekem kisebb a lábam meg conversből mindig elég egy mérettel kisebb mint másból szóval mérettel nem volt gond.
2020. aug. 3. 05:22
10/12 anonim válasza:
Jézusom, ne màr. Ez egy full női (magassarkú) cipő!
Sok idióta meg még tàmogatja is.🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!