Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik a jobb, Vans vagy...

Melyik a jobb, Vans vagy Converse?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok?

2020. jún. 26. 22:55
A kérdező szavazást indított:
Vans
Converse
48 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
68%
Martens.
2020. jún. 27. 00:20
 2/5 anonim ***** válasza:
79%

Volt mindkettő.

A vans 1 év után kezdett szétjönni a talpánál, de munkába még mindig jó

A converse 3 hét után kezdet szét jönni, az orrán először felszakadt a bőr, majd a ragasztás is elengedte. De persze a hagyományos converse cipők szerintem jók

2020. jún. 27. 01:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Nekem eddig csak egy Conversem volt, de az oldalán a ragasztás viszonylag hamar megadta magát. Most tervezek egy Vanst venni, hátha tartósabb kicsit. :/
2020. jún. 27. 01:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Vans.

Egyik márkának sem vagyok a megszállottja vagy ilyesmi és nekem még nem volt. Az ismerőseimnek viszont bőőven volt mindkettőből. Hát, a Conversek elég hamar szétmentek. A Vansok mind tovább bírták. Oké, volt ott is olyan, ami 1 év után már kezdte beadni magát, de olyan is, ami 2-3 év után is bírta a rendszeres használatot. Converse-nél ilyet még nem láttam.

2020. jún. 27. 01:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő klasszikus márka klasszikus, sőt, ikonikus modellekkel. Az alap cipők gyermekbetegége ismert, nevezetesen hogy oldalt, a hajlásnál szokott elválni a textil résztől az oldalsó gumirész, és bereped idővel. Valamint a Vans sarkánál ugyanez szokott előforduni . Igaz, egy idő után "beáll" a szétesés. A konkrét modell alapján döntenék.
2020. jún. 27. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!