Lehet utcán póló nélkül lenni ha melege van a férfinak?
A biciklis nadragot sportoloshoz hordja valaki nemtol fuggetlenul, a nok a picsavillantos nacit viszont pusztan magamutogatas celjabol, szoval eleg gyenge a hasonlatod.
Engem nokent nagyon zavar, hogy a sajat nemem valami okbol kifolyolag egyenlobbnek tekinti magat a ferfiaknal.
Én írtam a 17-es választ, hogy izompasi se ízléses póló nélkül az utcán.
Értelemszerűen én se flangálok egy szál bugyiban.... minimum térdig érő nadrág és vállat fedő, átlátszatlan póló.
Csak olyasmit ""várok el"" a férfiaktól, amit én is maximálisan megteszek.
A "kettős mérce" szerintem inkább abból adódik, hogy most én ide leírom hogy szerintem nem ízléses póló nélkül mászkálni, te ezt elolvasod, kimész az utcára és látsz egy csajt (aki nem én vagyok) átlátszó pólóban, tanga méretű naciban. Ez nem kettős mérce, ez egyszerűen annyi hogy nem minden nő ruházkodik ugyanúgy.
Semmi köze ennek ahhoz, hogy ki néz ki jól, meg ki nem. Ki van kigyúrva, illetve ki dagadt. Az sem számít, hogy nő, vagy férfi "meztelenkedik".
Ez pusztán viselkedés kérdése. És ha te nem bírsz felvenni egy pólót, lemész utcára póló nélkül, így járkálsz boltba, így mész be a benzinkútra, meg így ülsz a kocsiba, akkor barátom, te igen is egy ordasnagy köcsögparaszt vagy :D. Ezzel kár vitatkozni. Az vagy és kész. Tipikus buta ostoba tudatlan paraszt. 12 IQ-val. "Meehá nehogymááá gcci nekem megmondja valaki mit vegyek főőő, majdééén megmutatoom". Pont ilyen.
Lakótelepi idióta, félcigány buta építőmunkások járkálnak így, akinek az összvagyonuk 34 ezer forint. Ugyan az a réteg, aki füttyög a nők után, kér tőled egy szál cigit ami buszjegyre kell, illetve aki ordítva beszél mindenhol, és minden második szava a gci meg a b@azmeg, de a kettő között köp is egyet, mellé megeszik naponta 2 kiló szotyit, meg 2 doboz cigit.
Ha ilyen vagy, nyugodtan menjél póló nélkül, tökéletesen passzol hozzád.
Egyszerűen aki ilyet csinál, annak pont annyi esze van. Nézz körül, kik mennek az utcán póló nélkül. Nem sok értelmes, sikeres embert fogsz a boltban póló nélkül flangálni.
Továbbra se értem miért lesz suttyó paraszt és alacsony iq ju akki nemvesz fel utcára pólót.
Talán törvény írja elő?
Meséld már el nekem a 2 közötti össze függést
Nem bizonyit ez semmit:)
Azt viszont bizonyitotad , hogy érvek nélkül tudsz sutyozni valakit:D
Mert az nagyon szép mikor fél meteres izzadság folt van az ember hónalja alatt mi?:D
Nemsok különbség van. Egyedül te vagy a paraszt,mert el ítéled azokat akik nem úgy öltöznek mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!