Nem szoktam így járkálni én se, talán ha évente 1-2-szer futás közben vagy street workout közben.
2020. júl. 29. 11:53
12/34 anonim válasza:
Törvény nem tiltja, de nem illik
2020. júl. 29. 12:43
13/34 anonim válasza:
Érdekes, ha egy kigyúrt helyes csávó teszi ezt, akkor az jó meg lehet.
Ha egy kevésbé adonisz testű férfi tenné az már proli meg gusztustalan.
Ha egy nő teszi akkor az már ringyó meg ráhívják a rendőröket közszemérem sertés miatt.
2020. júl. 29. 12:55
14/34 anonim válasza:
Már mi a faszert lenne sutyosag?
Pláne ha kivan gyurva.
Föjjön meg ,mert nektek nem tetszik?😂
2020. júl. 29. 13:01
15/34 anonim válasza:
Már miért lenne közszeméremsértés?
Pláne ha jók a mellei.
Főjjön meg, mert ti prűdek vagytok? 😂
Női szemmel reflektálva a 14-esre.
2020. júl. 29. 13:21
16/34 anonim válasza:
Nő az más de férfinal nincs ebből semmi gond
2020. júl. 29. 13:30
17/34 anonim válasza:
Szerintem akkor is proli, ha egy izomgyerek van így az utcán. Ami amúgy nem ritka, meg is van a véleményem az ilyenekről.
N
2020. júl. 29. 13:36
18/34 anonim válasza:
14-es: attól, hogy valaki ki van gyúrva, még tudhat viselkedni. Az, hogy az agya helyett csak az izmait fejlesztette, nem mentség arra, hogy bunkó módon viselkedik!
2020. júl. 29. 14:05
19/34 anonim válasza:
De akkor az miert van, hogy a nok szamara termeszetes a fenekkilogatos sort, illetve a teljesen atlatszo felsok? Ha az egyik nemnek lehet, a masiknal miert nem?
Ne ertsetek felre, nem tamogatom, hogy a kerdezo felpuceran randalirozzon az utcakon, de a kettos mercezes mindig is zavart.
2020. júl. 29. 14:07
20/34 anonim válasza:
A pasik is hordanak majd hogy nem átlátszó pólókat, sőt van olyan felső amelyik mélyebben van dekoltálva mint egy nőnek. Azok a sortok amikről meg beszélsz szerintem felérnek azzal mikor egy pasi biciklis nadrágot hord és minden ( értve MINDEN ) látszik 😂 ez nem kettős mérce dolga
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!