Lehet egy 60 ev feleti ferfinak modernul oltozni? Szines nadrag,? Roszaszin polo? , stb melirozott festett haj, szinesre gondoltam?
Egy idős férfinak egy kifinomult elegáns stílus illik rohadtul jól.
Nekünk se lehet mindent.
Én is láttam már 60 feletti nőt, aki próbált "divatos" lenni, csak az ő korában ez nevetségesen nézett ki.
Fogadd el a korodat.
Ez az összeállítás, amit írtál, szerintem, még egy fiatalon is nevetséges lenne.
Szerintem meg kamu vagy. Színes melírozott haj csak NŐKNÉL van.
„Nekünk se lehet mindent.”
Dehogynem. Mindenkinek lehet mindent, ha ez belülről fakad és a személyiséghez passzolnak a külsőségek. Nyilván akkor van gond, ha az egész valamiféle kényszerű fiatalkodásból fakad. De nézzünk meg motorosokat például, vagy művészeket. Mekkora poén már 60 felett egy fonott szakáll például.
Én sem tervezek 60 év felett karót nyelni.
1. A színekről nem kell lemondani senkinek. A rózsaszínről sem, de tudni kell milyet és hogyan.
Itt az úriember rózsaszín ingével semmi gond és egy casualebb stílusban is tökéletesen megférne: [link]
Tessék, színes nadrág: [link]
Ezt is jól feldobja a narancs mellény: [link]
Ez a papa is rendesen odaver: [link]
2. A melírozott haj minden korban hülyén néz ki.
3. A póló nem olyasmi ami, amit egy ruhatár gerincének meg lehetne tenni 25 fölött.
Persze nyilván, ha úgy akarsz öltözni, mint egy kamasz, az nagyon rosszul fog elsülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!