Ciki ha átlátszik a mellbimbóm a feszülős felsőkben?
Figyelt kérdés
Egész nagy mellem van, szerintetek ciki ha átlátszik a mellem formája és kicsit a mellbimbóm is? (Írjátok a válaszhoz hogy F/L) Köszi előre is! :)2020. júl. 26. 19:34
11/19 anonim válasza:
16:24 cuki vagy.:)
Nem volt annyira vészes a szúrás. Remélem nem lesz baja.:D
12/19 anonim válasza:
Nem utálnak, maximum lenéznek a nők, van különbség. :D
13/19 anonim válasza:
Hát engem igazából annyira azért nem foglalkoztat. De szerintem egészséges lelkületű/mentalitású embert hidegen hagyja, hogy a másik nem vett fel melltartót és foglalkozik a saját dolgával. Hidd el, hogy aki nem elégedett magával azt igenis bántja, hogy más pl felvehet így egy felsőt a szép mellére. Különben engem pont nem érdekel ki nézi meg, nem tudom mikor lett ennyire felszínes a világ, hadd hordjak már azt és úgy ami nekem jól esik. Nem 50 évesen kell ilyeneket hordani, hanem most. És ha lenéznek érte, annyi baj legyen.:)
14/19 A kérdező kommentje:
Minden (normáis) válaszolónak köszi a választ❤️ Utolsó, köszi és teljesen igazad van
2020. júl. 27. 19:51
15/19 anonim válasza:
"De szerintem egészséges lelkületű/mentalitású embert hidegen hagyja, hogy a másik nem vett fel melltartót és foglalkozik a saját dolgával."
Amit ez a válaszoló mond. Igen, pontosan.
16/19 anonim válasza:
85 D-s melleim vannak, és mindig viselek melltartót. Igaz szivacs nélkülit, mert azt utálom.
Szóval a bimbik így is szépen látszódnak a felsőmön. Egy két női munkatársam cikizett miatta, de nem izgat. A férfi kollégák szívesen nézegetik. Sőt gyakran rá is teszek egy lapáttal. Amikor észreveszem hogy nézik, akkor tuti elkezdem az egyik kezemmel a másik felkaromat simogatni.. Így még össze is nyomom a cickókat nekik :D
18/19 anonim válasza:
9# ha már mással nem tudod felhivni magadra a figyelmet... Occsó
19/19 anonim válasza:
16# büszke lehetsz magadra. Értelmes lehetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!