Ugye mostmár nem ciki melltart nékül kimenni az utcára? Vagy igen? 75B a mellméretem
Figyelt kérdés
Félek hogy nagyon megbámulnának, viszont sokkal kényemetlenebb a melltartó, főleg nyáron2020. júl. 25. 22:11
11/20 anonim válasza:
Szerintem mindenki azt vesz fel, amit akar.
12/20 anonim válasza:
Nem ciki,és nem bámulnak meg jobban.Ha felveszem a melltartóm,jobban figyelnek rám.Minimális esetben hordok,legfeljebb a hátam mögött szólnak meg.
Nyugodtan menj ki nélküle.
14/20 Metionin válasza:
Szerintem nem ha nem látszik át. Én simán kimegyek nélküle bár nekem kisebb mellem van (70/A). Nem igazán tapasztaltam mellbámulást.
16/20 anonim válasza:
Nem ciki, főleg ha kis-közepeses kis a melled, és még formás is.
18/20 anonim válasza:
Vegyél fel olyan ruhát amiben nem látszik át,mondjuk hordj pulcsit és oké.
19/20 anonim válasza:
Pulcsit 35 fokban?!
Ahogy írtam, ha nem látszik át nagyon és formás feszes melled van, akkor lehet észre sem veszik, hogy nincs rajtad melltartó.
20/20 anonim válasza:
Nyilván nem nyárra gondoltam,mivel a kérdés mind a 4 évszakot lefedi és 4ből 2ször,néha 3 érvényes a pulcsi szezon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!