Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mik voltak a legcikibb ruhák...

Puffinlekvár kérdése:

Mik voltak a legcikibb ruhák az életedben?

Figyelt kérdés

Amit ráderőltettek,amit ma már nem akarsz látni,vagy amit ma már felvennél,de akkor nem tudta feldolgozni a világ?

Nekem :Buffalo cipő(mások szerint ciki) , hosszú ujjú body(mások szerint szintén) nagyi felsők(szerintem is) koponyás pulcsi,sok koponyával(ma már nem venném fel)

2020. jún. 25. 09:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Ruhára nem emlékszem ilyenre, mert már kb. kétéves koromban sem adták rám, ami nem tetszett nekem, viszont olyan 8-9 éves koromban anyukám bedühödött, mert folyton hisztit csináltam a fésülködésből, hajmosásból... (ez igaz volt amúgy sajnos), és elvitt egy fodrászhoz, aki BORZASZTÓAN vágta le nagyon rövidre a hajamat. Eleve, nekem göndör, nehezen kezelhető hajam volt, erre körülvágott egy "bilit", semmi forma, tartás... Úgy néztem ki, mint Pumukli.

Kislányként is szörnyen szégyelltem magamat, állandóan sírtam, de ha most visszanézem azokat a fotókat, menten rosszul leszek...

Ráadásul pont akkor váltottam iskolát, így az új helyen a "madárfészek" hajú lányként ismertek meg engem... Nem csoda, hogy először nagyon nehezen találtam barátokat. A mai napig emlegetik a volt osztálytársaim, szóval gondolhatjátok, hogy milyen volt, ha ennyire nyomot hagyott. (35 évesek vagyunk...)

2020. jún. 25. 09:44
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekként hordtam még olyan rikító színű, citromsárga meg rózsaszínes pólókat, amikről akkor még azt hittem, hogy milyen menő, de ma már nem venném fel őket.

Azok a ruhák, amiket meg már kistiniként viseltem, önmagukban nem lettek volna cikik, de nagyrészt a bátyám levetetett, kinőtt göncei voltak, amik rám még mindig nagyobbak voltak 1-2 számmal, így akkoriban mindig minden lógott rajtam, amit utáltam.

26/F

2020. jún. 25. 09:58
 3/18 Sunshinedoll ***** válasza:
87%

Nem tudom, szerintem az akkori korban semmi nem volt ciki, amiket viseltem, mert az adott korba beleillettek a cuccaim, illetve ovis korom óta nagyon erőszakosan ragaszkodok a saját ízlésemhez, egy időben szegény anyukám kétnaponta mosta a kedvenc ruhámat mert kb. csak azt voltam hajlandó viselni, egyébként kivertem a hisztit. Szegény ott mondta, hogy az óvónők biztos azt hiszik, nincs másik ruhám :D

Pont múltkor visszanéztem néhány régi fotót, hát olyan outfitjeim voltak 5 évesen, amit a mai tinik is megirigyelnének (főleg, hogy most ugye visszajött az a korszak divatja).

Gimiben meg egyetem első pár évében voltam nagyon kísérletezős a stílusommal, akkor voltak olyan választásaim, amin ma már nagyon húzom a számat, soha nem vennék már fel olyan cuccokat, de igazából cikinek nem mondanám, inkább csak nagyon "trendinek" az akkori időben, ma már annyira nem lenne trendi, és ma már inkább ilyen örök életű cuccaim vannak, nem pedig rövid, időszakos trendekbe belepasszoló cuccok.

Igazából mások nem cikiztek sose a ruháim miatt, sőt általánosban igazi "trend-setter" voltam, sok kislánynak kellett az enyémekhez hasonló cucc.

Szóval igazából mai fejjel gázul öltözködtem régebben, de akkoriban nem volt az.

A Csacska angyalból vagy melyik telenovellából volt divat ez a térdig érő színes tornacsuka. Hát természetesen nekem is kellett egy rózsaszín, amit khaki tüllszoknyával viseltem, és azt hittem, én vagyok az alsó tagozat császára :DDDD Rengetegen dicsérték akkor, ma már azért visszanézve... gáz :D

2020. jún. 25. 10:13
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

13 éves koromban nagyon menő volt a lányoknál a leopárd minta. Mindenféle kivitelben. Rózsaszín leopárd mintás hosszú ujjút hordtam egy szürke leopárd mintás cicanadrággal (ráadásul túlysúlyosan). :D Még szerencse, hogy nincs róla kép.

23/L

2020. jún. 25. 10:14
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkoriban, tényleg más volt minden, nem annyira ment a cikizés mint most, most gyakorlatilag szinte minden ciki!!

De a kérdésre vissza kanyarodva nálam amire emlékszem az volt hogy, én nagyon sokáig hordtam télen atlétát, meg ezt a vastagabb pamut harisnyát fiú léttemre, és igazából nem cikiztek csak meg kérdezték hogy miért hordok még ilyeneket, de ez már javában középsuliban volt, mire én engem így neveltek, és gyakorlatilag tovább nem volt semmi belőle. Akkor is hordtam, meg valójában a mai napig télen ugyan úgy hordok, de a mostani világban többen vannak akik úgy mond ezt furcsának tartsák. De ez van! Ilyen a világ 😉

2020. jún. 25. 10:31
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Óvodas koromban anya mindig tüsire nyírta a hajam, így hiaba volt rajtam rózsaszín szokny, mindenki fiúnak nézett, vissza gondolni is rossz 😅

Tiniként pedig szörnyen goth baby bath voltam úgyhogy csakis feketét voltam hajlandó hordani és max sötét kéket, bordót meg ilyesmiket, de csakis kis mennyiségben nagyon sötét árnyalatban. A nyári ruháim hosszú csipkeszoknyákból, bőr miniszoknyákból, trombita ujjú áttetsző csipke felsőkből, neccharisnyákból és egyeb alternatív ruhadarabokból álltak, télen pedig a viktoriánus kor fekete ruhás korszakának megfelelően öltöztem. A fűző és a bakancs alapja volt minden outfitemnek, mindegy hány fok volt.

Az alapból sápadt bőrömet szándékosan fehérítettem ezt megfejeltem fehér színpadi alapozóval, olyan fehér voltam, hogy télen kb egy lebegő ruhának és hajnak tűntem. Rúzsból csakis fekete, vörös, sötétkék stb színek jöhettek szóba, a szememet mindíg jó vastagon körbe maszatoltam fekete szemceruzával meg fekete vagy vörös szemfestékkel a vízvonalamat pedig vörös rúzzsal húztam ki, hogy lesírt hatást keltsen a szemöldökömet pedig szőkítettem. A füleim tele voltak juggatva, mellé volt nyelv, köldök, mellbimbó és septum piercingem is.

Mindezek mellett anprexiával is küzdöttem úgyhogy borzasztó sovány is voltam.

Szóval elég feltűnő jelenség voltam a sulinkban, az osztályképeken is mindíg kilógtam, engem vesznek észre rajtuk először mert úgy nezek ki, mint egy vámpír.

Vicces módon azóta pont ellentétesen nézek ki, csak színes mintás dolgokat hordok es egészséges, sportos testalkatom van. Kissé kinos vossza gondolni a régi önmagamra, de tiniként úgyis mindenki kínos😆

20/L

2020. jún. 25. 10:37
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem a legcikibb, viszont a legtartósabban megutált: a lábszárközépig érő halásznadrág. Lázadás nélkül telt kamaszkorom öltözködését a családom ízlése határozta meg, az pedig nyaranta ebben a teljesen stílustalan, ormótlan zsákban nyilvánult meg.
2020. jún. 25. 11:13
 8/18 A kérdező kommentje:

Nekem kell olyan tornacsuka. XD Bár időbe telik felvenni,gondolom. :o

Mentünk Ausztriába busszal, osztálytársam csak a Csacskaangyal zenéit hallgatta mp3-on, a Tiktak volt a kedvence.

2020. jún. 25. 12:26
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Tiniként nagy rocker voltam, mindennel ami kell, feket cuccok, acélbetétes bakancs, fura ékszerek. Ma már nem neznék ki így. Még a rockerségem előtt sokat hordtam Crocs klumpát, az mások szerint ciki, én szerettem.
2020. jún. 25. 13:05
 10/18 A kérdező kommentje:

Valahogy engem is taszít a Crocs,de te viseld nyugodtan,ha tetszik! Az a lényeg,hogy neked megfelelő legyen!

Szomszéd is azt mondta a csipkés bordó ruhámra,hogy őskori,én meg imádom. :D Egy szép kék felsőt is turiztam, a színét imádom,leszólták,kit éérdekel? :D

2020. jún. 25. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!