Fiúkon, pasikon mi a legcikibb alsó ruházat? Laza, feszes boxer, sima alsógatya? És lányokon?
Hm... Én nagy fehérnemű-sznob vagyok. Csak csipke és selyem alsóneműim vannak, így én azért a férfitól is elvárok egy jobb félét. Nem feltétlen Calvin Kleint, de az lenne a legjobb.
De legalábbis ne ilyen egy csomagba 5db-os gatyát húzzon magára, az elég vágyölő.
Szerintem amíg nem mocskos, szakadsz, szétnyúlt, addig teljesen mindegy alapvetően.
Ami ciki, ha a ruha alól kivillan, átlátszik, nem a megfelelőt veszi fel valaki - ezt inkább lányoknál lehet látni. Fehér trikó fehér melltartóval? 12 éves kislány nyakba tolt szivacsmellekkel? Grat. :D Meg azért megfontolnám a tangabugyit is, ruha alá persze van, hogy kell, de strandon egy nagy, löttyedt, narancsbőrös fenékre? Vagy akármilyen szituban férfiakon, blehh. :D
Meg persze ha az ember előre tudja, hogy akció lesz, azért nem árt, ha nem a legócskább darabot veszi elő, vagy mondjuk egy világító csőrikés alsógatya nem hiszem, hogy beindítana egy nőt, vagy a bridget jones féle alakformáló fehérneműs szitu is kellemetlen lehet.
A normális boxerek, alsógatyák nem cikik, az ilyen féloldalas tanga meg stb az már igen.
Lányokon is csak az ilyen full átlátszó, kivágott közepű meg hasonló ízléstelen dolgok a cikik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!