Mennyire legyen "feszes" egy öltönynadrág?
Holnap egy félig-meddig formális esemény lesz az iskolában. Az ünneplő kötelező.
Utóljára 1 éve volt rajtam az öltönyöm, és azóta rengeteget fogytam. Öltönyhöz való inget vettem azóta, a zakó a testalkatváltozás miatt még jobban áll, mint régen, a nadrág viszont nagy rám. Hosszra tökéletes, csípőben épp annyira laza, hogy övet kelljen használnom, a nadrág szára viszont bő. Eddig a duciságom miatt ez nem zavart, most viszont szerintem hülyén állna. Kb. 10-15cm "üres" hely van a nadrág szárában, ha oldalra feszítem.
Ez így normális?
Mivel a nadrág hossza és a és a derékbősége megfelelő, a logikám azt súgja, így kell kinéznie egy öltönynadrágnak, viszont így is feszélyez a dolog.
Nem akarom, hogy azt higyjék nincs pénzem új nadrágra, ezért néz ki úgy, ahogy. Legszívesebben vettem volna egy újat, de fél órája tűnt fel a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!