Mit vegyek fel?

Figyelt kérdés
Most megyek majd először buliba, 16 éves vagyok, teltebb az alakom, kb. 166 cm és 78kg vagyok, és nem tudom mit vegyek fel. Szülinapi meglepetés buli lesz.

2020. júl. 24. 21:09
 1/8 anonim válasza:
100%
De jó neked, hogy buliba mész :D Egyébként meg nem tudjuk milyen ruháid vannak, írd le. Ne otthoni cuccban menjél, de azért nem is kell szerintem nagyon kiöltözni. Ahogy suliba jártál eddig, szerintem az teljesen jó lesz.
2020. júl. 24. 23:36
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Attól függ, hogy milyen az alakod. Ha formásan telt vagy, akkor egy farmer és egy betűrt, kicsit cicivillantós ing is nagyon jól tud kinézni.
2020. júl. 25. 02:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismerjük a ruhatárad.

Nem ismerjük az alakod.

Így nem tudjuk megmondani, hogy mi állna jól és mibe tudsz menni.

2020. júl. 25. 06:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy feketébb farmer, vagy amilyen van, és egy atléta, vagy egy lengébb kis blúz/ing. Egy csinos kis szandálal. Vagy egy kis ruha, ami nyárias.🙂 Kis nude sminkel. Nemtudom hogy szoktál-e sminkelni.
2020. júl. 25. 23:41
 5/8 A kérdező kommentje:

Hát a combomra és a hasamra rakódott rá a zsír, a mellem pedig 85C/D

[link]

Kb. Mint ennek a nőnek csak nem olyan vékony a derekam.

A ruhatáramban pedig van kettő ruha amit el tudnék képzelni, egy lazacszínű alapon nagy fehér pöttyökkel díszített koktélruha amit egy vékony fehér öv fog össze a derekán, a másik pedig hosszú szoknyával rendelkezik, sötétkék alapon apró fehér pöttyökkel, és valamilyen furább anyaga van, a derekán pedig ugyan ez az anyag funkcionál övként. Ezeken kívül van egypár pólóm, blúzom szoknyám és nadrágom. Meg vannak még ilyen spanyol vállas ruháim 3db, egy színes függőleges csíkozású, egy sötétebb függőleges csíkozású, egy fekete, amin kék madarak és rózsaszín virágok vannak. Ezekhez hasonlók:

[link]

[link]

Meg van egy nem ilyen fazonú fehér alapon mintás ruhám.

2020. júl. 25. 23:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen elképzelhető a sötétebb függöleges csíkos ruha. 🙂
2020. júl. 25. 23:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlom a ruhák alá egy olyan rövidnadrágot ami nem látszik ki alul, nemtudom menyire ér le neked. Mivel nekem mindig ki dörzsölödik a combom, és ez nagyon fájdalmas. 🙂
2020. júl. 25. 23:50
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Buliba, hát ruha az jobb de legyem térdig erő a hossza, smink szempontból gondolom italoztok ezért inkább szem hangsuly mint szaj, füstös szem amilyen színel akarod,vagy tus, cipő lehet magasarku ha tudsz benne menni és birod vele sokáig, de ha nem inkabb valami lapos de elegans cipőt válasz, hajba besütheted és kiengve vagy kivasalod, ha felkotve akkor lófarok, vagy konty, remélem segítettem valamenyit.
2020. júl. 27. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!