Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen divatos cipőt vegyek...

Milyen divatos cipőt vegyek ha ludtalpam van?

Figyelt kérdés

Az ilyen lapos bőr cipők elég merevek és hamar fájni kezd benne a lábam most nike hálós sport cipőt hordok de valami szebb ki nézetűt akarok de kényelmes is legyen:D 25 ezer féle kéne.

Vegyek valami air maxot?

2020. júl. 10. 21:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Lúdtalppal járj mezítláb
2020. júl. 10. 21:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem a Superstar segített annak idején. Tesómnak szintén lúdtalpa van és ő is érzi, hogy pont ott magasabb a talp ahol kell.
2020. júl. 10. 21:56
 3/5 A kérdező kommentje:

Majd után nézek hogy pontosan mivel lehetne kezelni igaz 17 éves korban nem biztos hogy már lehet.

De addigis kéne valami kényelmes cipő.

Superstarba kényelmes puha lépni? Ha állsz mennyi idő után érzed hogy fáj a lábad?

2020. júl. 10. 22:03
 4/5 anonim válasza:
fiú vagy lány vagy? én is fiatal vagyok, de kb lehetetlen kényelmes női cipőt találni, marad a sportcipő:( bár lehet hogy közrejátszik hogy nekem extrém lapos a talpam...Neked mennyire vészes?
2020. júl. 11. 12:07
 5/5 A kérdező kommentje:

Fiú 17

Hát nemteljesen ér le a lábam de lúdtalp.

Vettem egy full fehér nike air monarchot 13 ezerért ez egész kényelmes

2020. júl. 11. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!