Szerintetek mennyire proli dolog márkásabb ruhadarabokat viselni?
Ilyenekre gondolok, mint a Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Guess stb.
Sok emberen látok ilyesmit a városban (kisebb megyeszékhely), és akiket ismerek, vagy meglehetősen gazdagok, akik szeretik ilyen módon kimutatni a gazdagságukat, vagy épp ellenkezőleg, minimálbérből élnek és így próbálnak meg többnek tűnni.
Azért jutott eszembe a kérdés, mert a munkahelyemen kaptunk 100 000 HUF ruhapénzt, de őszintén szólva minden ruhadarabból bőven el vagyok látva jó minőségű darabokkal, alapesetben még több évig nem térnék be egy ruhaboltba sem. Ha pár ezres cuccokat veszek, soha nem tudom elkölteni ezt az összeget, ezért arra gondoltam, inkább kevés számú, de drágább ruhát veszek. Viszont aggaszt a fenti kérdés, mi van, ha valami ostoba burzsujnak gondolnának ezután a környezetmben? Jogos ez az aggodalmam szerintetek?
Most ez komoly? Szerintem te vagy az egyetlen, aki - a kérdésed alapján - így ítéli meg az embereket.
Senki mást nem érdekel, hogy mi van rajtad. A legtöbben fel sem ismerjük a márkákat, és nem is törődünk velük.
Nem érdekelne más véleménye. Megvenném ezeket.
Téged miért érdekel más véleménye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!