Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek mennyire proli...

Szerintetek mennyire proli dolog márkásabb ruhadarabokat viselni?

Figyelt kérdés

Ilyenekre gondolok, mint a Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Guess stb.

Sok emberen látok ilyesmit a városban (kisebb megyeszékhely), és akiket ismerek, vagy meglehetősen gazdagok, akik szeretik ilyen módon kimutatni a gazdagságukat, vagy épp ellenkezőleg, minimálbérből élnek és így próbálnak meg többnek tűnni.

Azért jutott eszembe a kérdés, mert a munkahelyemen kaptunk 100 000 HUF ruhapénzt, de őszintén szólva minden ruhadarabból bőven el vagyok látva jó minőségű darabokkal, alapesetben még több évig nem térnék be egy ruhaboltba sem. Ha pár ezres cuccokat veszek, soha nem tudom elkölteni ezt az összeget, ezért arra gondoltam, inkább kevés számú, de drágább ruhát veszek. Viszont aggaszt a fenti kérdés, mi van, ha valami ostoba burzsujnak gondolnának ezután a környezetmben? Jogos ez az aggodalmam szerintetek?

2020. júl. 18. 18:04
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

Most ez komoly? Szerintem te vagy az egyetlen, aki - a kérdésed alapján - így ítéli meg az embereket.

Senki mást nem érdekel, hogy mi van rajtad. A legtöbben fel sem ismerjük a márkákat, és nem is törődünk velük.

2020. júl. 18. 18:19
 2/6 anonim ***** válasza:
39%
Van pár eredeti darabom a felsorolt márkákból de már csak áll a szekrényben, mert tényleg mindenki hordja már, igaz kin olcsó replika van, ki a turiból jutott hozzá, de szerintem gáz. Úgy is minden ismerőse tudja, hogy csak többnek akarja magát mutatni az illető, mint ami...
2020. júl. 18. 21:54
 3/6 anonim ***** válasza:
14%
Mert nem keresel lanyokat,akiknek vasarolsz szexert cserebe? 😂
2020. júl. 19. 14:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem gáz. Nyilván a felsorolt márkákból is léteznek olyan darabok, amiken nem virít az óriási logó. Én is a helyedben inkább drágább, de minőségi dolgokat vennék, pl. kabátot vagy farmert, esetleg elegánsabb darabokat.
2020. júl. 19. 18:38
 5/6 anonim ***** válasza:
82%

Nem érdekelne más véleménye. Megvenném ezeket.

Téged miért érdekel más véleménye?

2020. júl. 19. 21:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak márkás cuccaim, mondjuk nem pont ezek a márkák adják ki a ruhatáramat. Guess parfümöm volt már, de nekem eleve nem tetszenek ezeknek a ruháik. Valamiért nem és kész. Kicsit gáz is az ordító márkalogó, sokszor magamon is annak érzem még a Nike feliratot is:D Ha valakinek tetszik és hordja, nem szólnám meg érte. Ettől még lehet jó ember. Látszik amúgy az öltözködés többi elemével együttesen nézve, ha az illető nagyzolásból hordja.
2020. júl. 27. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!