Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Minden fiatal nő hord utcára...

Minden fiatal nő hord utcára leggingset? Ismertek olyanokat, akik nem? Ők vajon miért nem?

Figyelt kérdés
2020. júl. 14. 19:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%

Én max akkor hordok, ha a házunktól 200 méterre levő szelektív gyűjtőhöz megyek és nincs kedvem nadrágot cserélni emiatt, de akkor is felkapok egy hosszabb pulcsit vagy pólót.

Nem szégyenlősség vagy túlsúly miatt, egyszerűen nem utcára való nadrág számomra.

Otthon mindig az van rajtam, mert szeretem és kényelmes, de nem a külvilágnak való.

26n

2020. júl. 15. 08:30
 12/16 anonim ***** válasza:
88%
Én pl. nem hordok, mert szerintem önmagában nem nadrág. Jó alakom van, és szégyenlős sem vagyok amúgy, de attól még nem fogok egy lábfej nélküli harisnyát nadrágként hordani. Sok nőt ismerek még, aki nem hord, vagy max. edzéshez. Szerintem már ki is ment a divatból, meg amíg divat volt is csak a tinik hordták, a legtöbb munkahely elvárja a nadrág vagy a szoknya viselését.
2020. júl. 15. 12:54
 13/16 anonim ***** válasza:
82%

Én nem , túl vékony, gumis, túl kiformálódik a fenekem belőle.

Max ugy hordanék, hogy veszek még fölé valami rövidnadrágot, vagy szoknyácskát, pl egyenes vonalú farmerszoknyát, és akkor úgy már jó.

2020. júl. 26. 21:07
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Elég hosszított felsővel, harisnyanadrágot is hordanak ősszel hosszú tunikával. Az a lényeg, hogy ne legyen átlátszó és ne magában legyen hord a.
2020. júl. 26. 21:17
 15/16 anonim válasza:
92%
Edzésre jó, utcára hosszú pólóval, semmiképpen ne legyen átlátszó.
2020. aug. 25. 00:46
 16/16 anonim ***** válasza:
25%
Jó látni, hogy vannak még normális lányok, mindenki hord leggingset a fiúk is, futáshoz, aláöltözőnek, otthonra, a leggings az unisex ruhadarab, az előbbiekhez mindenkinek, utcára meg senkinek !
2020. aug. 31. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!