Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, milyen rövidnadrágokat...

Lányok, milyen rövidnadrágokat hordtok nyáron?

Figyelt kérdés

2020. júl. 14. 16:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
12%
Capri es capri kozott is van kulonbseg. A kek farmer capri valoban nagyon prolis, ezt nem tudom szebben kifejezni sajnos.
2020. júl. 15. 09:48
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

18-as vagyok, aki írta, hogy szintén nem szeret az utcán bugyiban flangálni.

A combközépig érőkre azt mondják, hogy jól áll, én is jól érzem magam benne. Munkába is szívesen járok ilyenben mikor nagy meleg van. De olyat nem vennék fel munkába, amiből a fenekem is kint van. Nagyon fura lenne irodában ilyenben flangálni a kollégák és ügyfelek előtt. Meg valamennyire szégyellős is vagyok, nem szeretem mutogatni az intim testrészeimet idegeneknek.

Én Budán lakom, ha ez számít.

2020. júl. 15. 10:04
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

nem hordok rövid gatyát

dagadt vagyok és van önkritikám.

2020. júl. 16. 04:25
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú farmerba
2020. júl. 18. 19:06
 25/25 anonim válasza:

Kit érdekel ha kilencvenes évek ruháiba öltözik? Most vissza jött divatba öcsém. A régi cuccokat is lehet ízlésesen kombinálni.

A kérdésre válaszolva meg én személy szerint nem szoktam hordani rövidnadrágot, max combközépig érőt. Szerintem a pun@i gatyát csak az olyan lányok veszik fel…

2022. jún. 28. 19:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!