Ki látta már a Náray Tamás által tervezett szoknyákat, melyeket tinédzser korú fiúkra készítenek?
Nem hinném, hogy az ilyen ruhákat utcára tervezik, mint ahogy a többi divatbemutatós ruha sem utcai dolog, ezért nem hiszem, hogy anyák ilyent vesznek.
Az ilyen divattervező, stylist-ok kissé hajlanak a homo viselkedés felé, lehet azok is, pl Náray-nak sem láttam a barátnőjét, de mindegy.Ezek az emberek franciásan túloznak és alényege a munkájuknak, hogy a "sztárokat" felöltöztessék.
Az ilyen divatbemutatókra pedig hordhatatlan, kényelmetlen dolgokat gyártanak, amik éppen azon a színpadon megállják a helyüket, de nem akarom a barátnődet megsérteni .
Csatlakoznék az előttem szólóhoz.
Egyébként nagyon jó dolog, hogy sok minenben változik a világ, jó ha nem szólják meg ha egy pasi festi a haját, fülbevalót hord és finomabb színeket visel, szóval általánosságban többet ad magára. De kérem, ne essünk túlzásba!! Méghogy szoknya? Én még mindig a rózsaszín ingeken vagyok ledöbbenve, a szoknyát már nem tudnám feldolgozni ha az utcán látnám..(Egy 20 éves lány)
Egyetértek az első válasszal, a másodikkal is majdnem teljesen :)
Náray különben meleg. Persze nem tudom 100%ra.
Én nem láttam a szoknyákat, de megnéztem volna :D
Járnék ilyen feminin sráccal ;)
Nekem van fiú ismerősöm aki szoknyába jár. Vagyis nadrág, és rá egy szoknya.
De ez a goth stílusú fiúknál divat is régóta.
"Az ilyen divatbemutatókra pedig hordhatatlan, kényelmetlen dolgokat gyártanak, amik éppen azon a színpadon megállják a helyüket, de nem akarom a barátnődet megsérteni ."
Náray Tamás nagyon sok HORDHATÓ darabot tervez ami a kifutón is megjelenik persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!