Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk titieket zavar ha egy...

Fiúk titieket zavar ha egy lány nem hord melltartót?

Figyelt kérdés
Amúgy lányok válaszai is jöhatnek csak azt tudom hogy a többi lány szerint gusztustalan ezért vagyok kíváncsi inkább a fiúk véleményére :)
2020. júl. 14. 08:56
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
köszi
2020. júl. 14. 12:09
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nincs vele, aki szerint gusztustalan, az irigy.
2020. júl. 14. 12:29
 13/18 anonim ***** válasza:
80%

Már vártam az irigyezőket. Igazi magyar beszólás.

Szerintem nem gusztustalan,inkább túl merész. Az már nem opció? Egyszerűen utálom ha bámulnak meg rám csorgatják a nyálamat mindenféle pasik. De biztos irigy vagyok ja...

2020. júl. 14. 15:17
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
nem mindegy hogy egy A s kosár mérettel nem hordasz melltartót vagy egy D sel,egyik se gusztustalan de nekem pl nagy melleim vannak és jobban tetszik az alakom ha van rajtam melltartó
2020. júl. 14. 15:54
 15/18 anonim ***** válasza:
Vajon hány ajánlatot kapott eddig a kérdező? :D
2020. júl. 14. 20:38
 16/18 anonim ***** válasza:
34%

Mint férfi, persze hogy jó. Ki ne akarná nézni más lányok mellét :D.

De ha pl. a barátnőm jönne így velem valahova, és ágaskodna a bimbója non-stop, és azt bámulná mindenki, az már lehet zavarna.

Amúgy aki nem vesz fel melltartót, és "bimbótapaszt" sem használ, az semmi másért nem csinálja, csak hogy őt nézze mindenki. Ez az egész erről szól. Nem arról, hogy mi kényelmes meg mi nem. Feltűnési viszketekség.

2020. júl. 15. 09:12
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hordok,3s nem azért,hogy megnézzenek,mert jabátban is megnéznek.Nekem így kényelmes.Az a pár alkalom kész kínszenvedés amikir rajtam van.
2020. júl. 15. 13:04
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
kibäszottul izlestelen aki nem vesz fel melltartot sztem annak kene stilustanacsado
2020. júl. 18. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!