Titeket zavar ha egy lanyon nincs melltartó? (kep)
Pasikat nem zavarja.
En nem szeretem nőkent ha vlki nem hord melltartot :)
Ha neked kényelmesebb melltartó nélkül, akkor tök mindegy, hogy mást zavar-e :)
én mondjuk kicsit kényelmetlenül érzem magam nélküle, de ezen a képen nem is lehet észrevenni.
(nem tudom, Te vagy-e a képen, de csini a ruhaaa ^^, )
Nyilván a fiúkat kérdezted most, de én csak lányként tudok válaszolni.
Én csak akkor nem veszek fel melltartót utcára, ha az adott ruhadarab hülyén nézne ki melltartóval hordva. Pl egy kivágott hátú ruha szerintem ízléstelen hatást kelt, ha kilátszódik belőle a melltartó, ezért inkább nem veszek fel hozzá. De minden más esetben hordok melltartót, mert egyrészt szerintem az úgy esztétikusabb, másrészt pedig ad egy biztonságérzetet. Szóval én nem nagyon tudom megérteni, hogy egyesek miért nem viselnek melltartót... van, hogy még én jövök zavarba, amikor észreveszem, hogy nincs valakin. :D
Nem tudom ki van a képen de annyira feszesek a mellei hogy akár lehetne is melltartó, akkor meg minek?
Fiúként persze izgató, de főleg ha világosabb és vékonyabb ruhadarabról beszélünk lányon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!