Fiúként az gáz, ha H&M-ben a női részlegről veszek pólót/pulcsit?
Figyelt kérdés
A férfi részleg kivan halva. Nincs semmi jó ami a rocker stílusomhoz jó lenne.
Viszont a női részlegnél vannak bandás pólók.
Szóval lényegében csak fekete bandás pólók érdekelnének pl. Nirvana vagy Metallica-s pólók.
Legalább kevesebb divat rocker lenne. ;)
2020. júl. 12. 22:09
21/28 anonim válasza:
Hát szerintem meg gáz. Más a szabása, nem véletlenül van női és férfi. Nekem nem kéne olyan férfi, aki a női osztályról öltözködik.
22/28 anonim válasza:
21-es, szerencsere a normális férfiaknak sem kell ilyen felszínes lany 😃
23/28 anonim válasza:
Ettől még nem vagyok felszínes, nem csak a külsőt nézem. Bár mostanában, ahogy a fiúk kinéznek (nem férfiak), nem is tudom miért csodálkoztam el ezen a kérdésen.
24/28 anonim válasza:
#23, ezzel a válaszoddal azonnal megcáfoltad saját magad.
25/28 A kérdező kommentje:
9: nem tudom, hogy te miről beszélsz de komolyan. :'D
Amúgy meg... rocker vagyok és a bandás pólók kellenének. NEM az összes női cucc ami a boltban van.
2020. júl. 14. 23:20
26/28 A kérdező kommentje:
23: mindenki úgy öltözködik ahogy akar.
Másrészt a kedvenc bandáim pólójáiról van szó.
Nem pedig a normál női mintás pólórókról stb.
2020. júl. 14. 23:26
27/28 A kérdező kommentje:
*pólójairól
*pólókról
2020. júl. 14. 23:30
28/28 anonim válasza:
Amúgy kérdeztél valamit, hogy szerintünk gáz e, én azt mondom gáz, erre azt írod, hogy mindenki úgy öltözködik, ahogy akar 😀 Minek kérdezted meg akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!