Férfiként ciki, ha a női részlegről veszek farmert?
Én is onnan vásárolok mert jobban nyúllanak és puhábbak az anyagaik aminek köszönhetően NEM szorítja el a csomagot mert olyan mint egy futónadrág vagy egy fezes boxer.
Első! Ezeknek a lányoknak elfelejtettel szólni,hogy nekik meg a férfiosztályról gáz nadrágot venni mert nem olyan a szabása mint egy nőnek az anatómiája!
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Szerintem nem látszódik azt hiszem max. annyi, hogy a slicc melyik oldalon van.
Amúgy tényleg próbáld meg H&M, C&A-ban a férfi részlegen mert most az a divat és ott tuti lesznek :).
Mondjuk szerintem pont azok hordják az ilyen farmereket akiknek a súlyuk/ alkatuk miatt nem kéne :/ De nem tudok rólad semmit szóval nem mondok semmit. Sok sikert, h találj jó nacikat :).
16/l
7.
Sajnos ki kell hogy ábrándítsalak mert a newyorkerben vannak, méghozzá pont olyanok mint a nőik.
Az meg hogy a slicc merre áll már rég nem mutat semmit, mivel akkor szinten minden nő férfi gatyát hordana...
9!
Nálad már ha valaki férfinek születik is gáz.
Bírom az ilyen csőlátású embereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!