Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bevált pántnélküli melltartó van?

Bevált pántnélküli melltartó van?

Figyelt kérdés
Régóta keresek olyan pántnélküli melltartót, ami nem csúszkál, jól tart, megmarad, de nem nagyon találtam még olyat, amivel elégedett lennék. Van valami tipp? C-s mellre.
2020. júl. 12. 09:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nem is fogsz találni. A pántnelkuli az max B kosarig jó.
2020. júl. 12. 11:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Persze hogy van, egészen nagy kosárig is vannak szuper pántnélküliek.
2020. júl. 12. 17:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a Tezenis vált be nagyon.
2020. júl. 13. 18:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Azóta esetleg talált valaki erre a problémára megoldást? Én is régóta szenvedek ezzel a problémával, próbáltam már Tezenist, Women Secret, kínaiakat, de semmi. Egy erős B, gyengébb C kosaram van, viszont a derekam vékony, 70es kell.
2021. jún. 18. 08:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Pont a hetekben találtam egyet, ami eddig szuperül funkcionál, és még csak nem is látszik (ez is problémám volt, hogy a felső rész kicsit kiáll, és csúnyán átlátszik). Egy egyszerű takkos melltartó, sajnos nem tudom már a pontos nevét, de most kapható ott, van fekete, fehér és bőrszínű.Eredetielg van hozzá pánt is, mert variálható, de a lekerekítése pántnélkülihez való. Van egy gumiréteg deréknál, ami jól tapad, tart. A mréet is jó (nekem is nagy B vagy kis C mellem van).
2021. jún. 25. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!