Bevált pántnélküli melltartó van?
Figyelt kérdés
Régóta keresek olyan pántnélküli melltartót, ami nem csúszkál, jól tart, megmarad, de nem nagyon találtam még olyat, amivel elégedett lennék. Van valami tipp? C-s mellre.2020. júl. 12. 09:46
1/5 anonim válasza:
Hát szerintem nem is fogsz találni. A pántnelkuli az max B kosarig jó.
2/5 anonim válasza:
Persze hogy van, egészen nagy kosárig is vannak szuper pántnélküliek.
4/5 anonim válasza:
Azóta esetleg talált valaki erre a problémára megoldást? Én is régóta szenvedek ezzel a problémával, próbáltam már Tezenist, Women Secret, kínaiakat, de semmi. Egy erős B, gyengébb C kosaram van, viszont a derekam vékony, 70es kell.
5/5 A kérdező kommentje:
Pont a hetekben találtam egyet, ami eddig szuperül funkcionál, és még csak nem is látszik (ez is problémám volt, hogy a felső rész kicsit kiáll, és csúnyán átlátszik). Egy egyszerű takkos melltartó, sajnos nem tudom már a pontos nevét, de most kapható ott, van fekete, fehér és bőrszínű.Eredetielg van hozzá pánt is, mert variálható, de a lekerekítése pántnélkülihez való. Van egy gumiréteg deréknál, ami jól tapad, tart. A mréet is jó (nekem is nagy B vagy kis C mellem van).
2021. jún. 25. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!