Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Pántnélküli ruha?!

Pántnélküli ruha?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arra lennék kiváncsi, hogy hogyan szoktátok megoldani a pántnélküli ruha vs melltartó kérdést. Szép mellmérettel áldott meg a sors (80/c) szóval a szilikon láthatatlan melltartó nem igazán jöhet szóba.

A normális válaszokat megköszönöm!:)

2015. ápr. 6. 17:51
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem 85/C-D-s mellem van, így ezáltal kizártnak tartom azt, hogy pántnélküli ruhát hordjak :D ha kint van a pánt idiótán néz ki, ha leveszem a pántot, ugyan tartja magát, de számomra kényelmetlen. esetleg egy balconette melltartóval bepróbálkozhatsz, az jól tart, és általában körbe van szilikonozva a belül a textil, szóval meg is tapad. ilyen ez. a pántnélküli ruhákat a kis mellű csajoknak találták ki :D
2015. ápr. 6. 17:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Megpróbálom a balconette melltartót, hátha sikerül valamit kihozni belőle :D
2015. ápr. 6. 18:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem 75C a méretem, de pánt nélküli melltartóval simán tudom hordani.
2015. ápr. 6. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!