Pántnélküli melltartókból csak push up-os van?
Figyelt kérdés
Van már egy melltartóm, amit pánt nélkül is lehet hordani, de push up-os és ez engem nagyon feszélyez. Valamint szertinem látszik is, hogy a fele nem az én mellem. :D
Viszont nagyon kényelmes és számos ruhámhoz kéne ilyet hordanom. Szóval létezik push up nélküli? (mondták páran, hogy az a tartás miatt kell, bár nem értem, hogy miben segít)
Ha igen, hol tudnék beszerezni és kb. mennyiért?
17/L
2015. ápr. 29. 15:26
1/2 anonim válasza:
Igen, szerintem is kell a tartáshoz a szivacs, ha nincs benne, akkor konkrétan leesik a melledről. Én ilyen csőtop-melltartót vennék a helyedben, igaz lenyomja a mellett, de abban nincs semmi szivacs.
2/2 anonim válasza:
Women's Secretben vettem már több pánt nélkülit is, egyik sem push up, csak sima szivacsos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!