Gáz lyukacsos pólót hordani tizenéves, túlsúlyos lányként, trikó nélkül?
Természetesen melltartót vennék fel alá, inkább sportmelltartót, ami hasonlít fazonban a kissebb lányok álltak hordott toppokra, azzal a különbséggel, hogy tart is, és van benne amúgy szivacs.
Egyébként a lyukacsos alatt ezt kell érteni:
(Bocsánat, csak ilyen képpel tudok szolgálni)
A felső egyébként nem dekoltált, nem haspóló, és igazából ha fehér trikót hordok alatta, az majdnem úgy néz ki, mintha csak melltartó lenne rajtam, annyi különbséggel, hogy fehér trikóval kicsit furcsább szerintem. De egyébként nekem mindenhogy tetszik, szerintem nem áll rosszul egyik variációval sem, csak ugye nyáron kevésbé lenne meleg önmagában egy ilyen felső. Egyébként mivel gyakran hordok ilyet, csak ugye mindig valamilyen trikóval, több ilyen lyukacsos felsőm (kb 4) van. Szóval most gondolkodom azon, hogy egyszer-kétszer felveszem őket úgymond magukban, de nem akarok közönséges lenni. Ti mit gondoltok erről? Gáz lenne?
Hát én pl 48 kiló vagyok és nem vennék fel ilyen pólót nyilvánosan,anélkül hogy alávennék valamit:D
Szóval nem a súlytól függ:)
Értem:)
Arra céloztam hogy ha a te stílusod,elég magabiztosnak érzed magad benne,akkor vedd fel:)
De én alávennék azért vmit:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!