Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 16 éves csajok! Milyen az...

16 éves csajok! Milyen az öltözködésetek?

Figyelt kérdés

2019. jún. 24. 20:22
 1/9 anonim ***** válasza:
33%
Ribis.
2019. jún. 24. 20:34
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Lapos sportcipő, titokzokni, tüdőgatya, betűrt póló, kerek napszemüveg.

Szóval unalmasan, mint a többiek.

2019. jún. 24. 21:28
 3/9 anonim ***** válasza:
70%

Egyszerű. Általában cicanadrágot szoktam hordani egy hosszabb pólóval (kb. comb középig érő póló), vagy esetleg farmert egy sima pólóval. Cipőként pedig ilyenkor pl. egyszerű vászoncipő.

Illetve van pár szoknyám, egyszínűek, térd fölé érnek. Azokat általában betűrött pólóval hordom.

16 éves vagyok.

2019. jún. 24. 22:27
 4/9 anonim ***** válasza:
62%

[link]

[link]

[link]

Ilyesmik

16/L

2019. jún. 25. 14:31
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
anno 16 evesen ribis voltam...magassarku,pothaj,mukorom,muszempilla,allandoan mas volt a hajam, plusz piercingek, toppok,pi..agatya, stb...ma mar igy nem mennek ki:)
2019. jún. 28. 10:09
 6/9 Nindzsaaa válasza:
87%
Vanamj jó lapostalpú cipő,magasított derekú farmer, haspóló vagy betűrt póló és fülbevalónyaklánc a ruhához illően
2019. jún. 28. 17:52
 7/9 Sweetilla ***** válasza:
100%
Magas derekú farmer, a pólót általában betűrve hordom. Lapos talpú cipőim vannak nagyrészt, de van egy magas talpú is. Mostanában megtetszettek az overálok.
2020. júl. 10. 17:36
 8/9 Electrifymyheart ***** válasza:

Évszakokra szedve:

Ősz: Farmer és pulóver, vagy ing.

Tél: Farmer és pulóver, vagy ing, hosszú ujjú és rá egy ilyen fekete hosszú, alig kitömöt kicsit régies kabát.

Tavasz: Farmer és pulóver ameddig csak tudok, aztán sima poló

Nyár: Rövid farmer, ha muszály kimennem akkor rövidujjú, bár nem szeretem :(

Nem tudom, milyen válaszra számítottál, nem nagyon figyelek a divattá, vagy arra mit veszek fel, normálisan nézzék ki és kész.

Általában vagy zenekarod póló, vagy sima fekete, esetleg csíkos, pulóverből főleg egyszínű, kapucnis.

Cipóm meg vagy egy ilyen régi stílusú magastalpú, vagy szintén magas talpú bakancs. Melegben pedig convers. Ennyi.

2021. júl. 31. 22:30
 9/9 Electrifymyheart ***** válasza:

Előző vagyok.

Ilyesmi:

[link]

[link] [link] [link]

2021. júl. 31. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!