Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szaladashoz leggingset szoktam...

Szaladashoz leggingset szoktam hordani. Milyen bugyit ajánlotok alá? Amiben nem izzadok meg nem is látszik át? 20f

Figyelt kérdés

2020. júl. 8. 02:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%
Na mit mondtam
2020. júl. 9. 07:27
 12/22 anonim ***** válasza:
97%
Csak női tangát hordok futáshoz is. Meg máskor is.
2020. júl. 9. 07:48
 13/22 anonim ***** válasza:
73%
A női miért jobb mint a férfitanga?
2020. júl. 9. 08:11
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Én régebben férfi tangát hordtam,de már alig lehet kapni, bár most az Intimissimi árul, de majdnem 5000ft.

A barátnőm vett nekem olyan uniszex,női tangákat,ami elől szélesebb, teljesen jók.

2020. júl. 9. 08:16
 15/22 Metionin ***** válasza:
100%
Ja ha női bugyit hordasz, akkor próbáld ki a lézervágott varrás nélkülit. Baromi kényelmes és nem látszik át.
2020. júl. 9. 14:13
 16/22 anonim ***** válasza:
85%

A 15- ös meg is válaszolta miért jobb a női tanga a férfinél.

Amíg nem próbálod ki a női ruhákat addig rá sem jössz, hogy ezek a patkány ruhakészítők milyen szharokat gyártanak a férfiak részére, kész diszkrimináció.

2020. júl. 9. 15:57
 17/22 anonim ***** válasza:
97%

Való igaz amit az utolsó mond.

1x vettem direkt női üzletben pár tangát és olyan kényelmesek és jó anyagúak hogy el nem hiszed.

Mintha semmi se lenne rajtad és nagyon jól szellözik mellé még puha az anyaga is.

Az ár se másodlagos.5-6k egy normál férfi tanga, míg egy jó minőségű olasz női tanga vagy g string 2-3 ezer kb. Jobban is néz ki és olcsóbb is, na meg kényelmesebb.

2020. júl. 10. 21:30
 18/22 anonim ***** válasza:
97%
Futni mindig olyan ruhába szoktam ami nem szívja magába a nedvességet, mondjuk ilyen jó időben mint amik most vannak jó a pamut anyagból készült ruhák is, mint pl a leggings, mert oké hogy női ruhadarab, de szerintem azzal több fiú/férfi társam is egyetértenek hogy futáshoz és egyéb sportoláshoz igen is kényelmes ez a nadrág. Ilyenkor én nem szoktam a leggings alá venni semmit. Viszont ha már hidegben kell futni sportolni akkor én azt a fényes tornadresszt veszem fel mert nem úgy tartsa meg a nedvességet mint a pamut, és mivel a tornadressz egyrészes így nem kell alá alsógatyág "bugyit" sem venni. Én is ezt csak azért próbáltam ki mert többen is írták, de tényleg így is van, tapasztaltam.
2020. júl. 11. 06:27
 19/22 anonim ***** válasza:
97%
Úgy látom sokan hordtunk fiúként bizonyos női ruhát, gondolok itt különösen a bugyira vagy tangára, ezek egy része szerintem is kényelmesebb a női változat mint a férfi, és tényleg nem is beszélve az árakról. Ugye férfi változatu tanga, bugyi, vagy body ezek mind 2* annyiba kerülnek mint a női, és természetesen nem is kényelmesek. Nem is tudom mit erőltetik. Egy férfi leggings ahogy néztem 6-8.000et is el kérnek, ehez képest egy női 1.500ft és még jobb is😁😁.
2020. júl. 11. 09:35
 20/22 anonim ***** válasza:
96%
19-es! Jól látod! De ez van a harisnyanadrággal is. Nagyságrenddel drágábbak! Én a bambusz lézervágott bugyit szeretem! És elfogadható az ára, kellemes az anyaga.
2020. júl. 11. 11:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!