Egy duci lánynak tényleg jól állhat a leggings? Részletek lent
Figyelt kérdés
164 cm vagyok, 85 kg. Erős csontozatú vagyok, megnézettem magam többször is. Arányosan oszlik el, elég nagy a mellem, a csipőm nem olyan nagy, inkább egyben van a derekammal. Pl. farmerszoknya alá nekem jól állna? Találtam egy képet, hasonló vagyok, nagyobb mellekkel és kicsit vastagabb combokkal. Ez így ízléses, vagy már nem?
A kép eredeti helye: [link]
Őszintén! Köszönöm szépen!
2010. aug. 2. 13:12
11/15 anonim válasza:
én 168 cm vagyok és 48 kg de a combjaim akkor is vastagok és borzalmasan áll a cicanaci.. /:
12/15 anonim válasza:
nem. bárha fekete karcsúsíthat.
13/15 anonim válasza:
NEEEEEEEEEEEEM!!
Minden egyes részt 1000-osan felnagít.
De te tudod bocs de ilyen alkattal nemvenném fel
14/15 anonim válasza:
hát ne latexet vegyél fel az biztos,de mondjuk egy pamut fekete simán jól állhat :)
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Egyszer megpróbálom, és majd meglátom a reakciókat, meg persze a sajátomét. :-) Aki a futást ajánlotta, köszönöm, már elkezdtem, de nem olyan gyors az eredmény!
Még egyszer köszönöm mindenkinek!
2010. aug. 4. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!