Egy duci lánynak tényleg jól állhat a leggings?
Részletek lent
Figyelt kérdés
164 cm vagyok, 85 kg. Erős csontozatú vagyok, megnézettem magam többször is. Arányosan oszlik el, elég nagy a mellem, a csipőm nem olyan nagy, inkább egyben van a derekammal. Pl. farmerszoknya alá nekem jól állna? Találtam egy képet, hasonló vagyok, nagyobb mellekkel és kicsit vastagabb combokkal. Ez így ízléses, vagy már nem?
nyugi, én is ilyen ducikásabb bvagyok, én is hordom, és csini :)
2010. aug. 2. 13:21
2/15 anonim válasza:
Nézd, nem bántani akarlak, de a 164 centis, 85 kilós méreteiddel nem hiszem, hogy olyan lábaid lennének, mint a képen látható, max 70 kilós nőnek. Én is lány vagyok, 167 centihez 68 kiló és még én is csak hezitálva veszek fel cicagatyát, mellette úgy, hogy sírva fakadok, ha tükörbe nézek.
2010. aug. 2. 13:22
3/15 anonim válasza:
Én 16éves lány vok 172cm és 69kg. Sajnos nekem is vastagok a combjaim de én ugy vagyok vele hogy nem érdekel ki mit mond. Ha jól érzem magam abban a ruhában amiben vagyok!
2010. aug. 2. 13:26
4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 2-nak: mondtam, hogy hasonló vagyok, de vastagabb combokkal. Tudom hogy a képen nem 85 kg-s van.
2010. aug. 2. 13:30
5/15 anonim válasza:
szerintem nyugodtan vedd fel, főleg szoknya alá és feketét, az még karcsúsít is, miért ne állna jól?
2010. aug. 2. 13:37
6/15 anonim válasza:
Vedd fel nyugodtan, szerintem nagyon jól néz ki az a nő a képen.
2010. aug. 2. 14:05
7/15 anonim válasza:
még ha kicsit vastagabb is a combod akkor se lehetsz ilyen alkatú én kövérebb vagyok a képen látható csajtól és nekem a 176centihez van 82 kg
2010. aug. 2. 14:45
8/15 anonim válasza:
hát én 164 centi vagyok és 67kg,de farmerszoknyához nem nagyon szoktam felvenni cicagatyát,mert szerintem nagyon megrövidíti a lábat.Mert amúgyis kis rövidnek tűnik,mert nem vékony,a szoknya elvágja a lábadat kb a combod közepénél,a cicagatya meg a bokádnál. Szóval így felszeleteli a lábadat :D
Én inkább ha cicagatyát veszek fel,akkor vmi tunikaszerűséggel,ami még a fenekemet takarja, meg hát szigorúan magassarkúval :D
tudom hogy nem kérdezted,de hidd el egy kis futás csodákat tesz :) énis mindig szenvedek a lábaimmal meg a fenekemmel :D
19L
2010. aug. 2. 14:53
9/15 anonim válasza:
én 165cm vagyok és 78 kiló de nekem nagyon jól áll a leggings. :D és mindenki másnak is. a leggings szerintem a vékonyaknak nem áll jól. főleg a fekete. mert olyan mintha pálcika lenne a lábuk. xDD
2010. aug. 2. 15:02
10/15 anonim válasza:
Szia!
Nem akarlak megbántani de szerintem inkább ne:( Bár sokan felveszik ilyen alkattal is és teljesen elfogadott szerintem izélstelen. De viszont ha jól érzed magad benne akkor hajjrá:)
Egyébként én is inkább a cica nadrág, tunika, magassarkú összeállítást javasolnám:))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!