Ma Elite Model Castingra megyek. Mit vegyek fel?
:D
Voltak elég fiatalnak tűnő lányok, akik szerintem nem voltak 173 cm magasak, de ültek, úgyhogy nem nagyon láttam.Fürdőruha nem kellett, azt sem nézték meg, hogy hogyan megyek. Nekem 95-63-84et mértek kb és ugye ez nem éppen a legjobb, pláne, hogy egy full vékony modell csaj mérte, de aranyos volt:D Aztán bejött Kajdi Csaba, aki nagyon felvolt pörögve állandóan beszélt vicces volt:D Próbált csalni abból a 95ös csípőmből (bár nem tudom, hogy gondolta:D) de nem sikerült, mindegy csinált rólam képeket olyan 5-6ot. Egy moziteremben volt az egész és 3tól 6ig tartott, én olyan 5kor értem oda és max 10en voltunk bent, mindenki töltögette az űrlapot. Én a 10 lány között nem láttam egy olyat sem, aki jó lett volna modellnek. Az egyik magas volt, vékony, de a ruhája meg a feje az a tipikus igénytelen, aki pénzesnek akar kinézni kínai ruhákban, lenőtt hajjal, akinek meg nem volt csúnya feje, az alacsony volt és a modellhez képest elvolt hízva.Én is dagadtnak tűntem mellette:D Amúgy nem, csak nagyon nagyon vékonyan raktam tust, szempillaspirál meg egy kis rózsaszín szájbalzsam:) Sok sikert, majd meséld el, mi volt!
szija én a 15:48-as vagyok. de majd megyek hétfőn... és nem kelett akkor fürdőruha? nem voltak túl kritikusak? vagy lenézőek veled? az elég gáz ha méretet vesznek.. nem vagyok a legjobb formámba most :S... és sokan voltak? és csak olyan lányok voltak akik nagyon nagyon szépek, vagy próbálkoztak átlagosabb lányok is? jah és te sminkeltél? bocs a sok kérdésért xD előre is köszi a válaszolsz mindegyikre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!