Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ma Elite Model Castingra...

Ma Elite Model Castingra megyek. Mit vegyek fel?

Figyelt kérdés
Elég meleg van kint, de egy plázában tartják a castingot, ott van légkondi. magassarkúban megyek, hogy pár centit rásegítsek a kb 171-2 centimre:) majdnem 17 éves vagyok. szerintetek miben menjek? hosszú farmer, kis ruha vagy mi?köszi a segítséget
2010. aug. 2. 13:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
jujj :D ha hazaértél elmondod létszi hogy mivolt? :)
2010. aug. 2. 15:48
 12/23 anonim ***** válasza:
igen igen,elmondod h mi majd hogy mi volt?:D
2010. aug. 2. 16:17
 13/23 anonim ***** válasza:
Igen majd írd le :) És ha sikerült valami, akkor teszel ki egy képet, hogy milyen vagy??
2010. aug. 2. 16:44
 14/23 A kérdező kommentje:
hát bementünk a mozi 8as termébe és kikellett tölteni egy lapot, lemérte a méreteimet egy modell, utána jött a stylist és csinált rólam pár arcképet a falnál meg 2-3 teljes alakosat. nagyon gyors volt amúgy, de jófejek. majd értesítenek:D miért ti mégsem mentetek?
2010. aug. 2. 21:49
 15/23 anonim ***** válasza:
szija én a 15:48-as vagyok. de majd megyek hétfőn... és nem kelett akkor fürdőruha? nem voltak túl kritikusak? vagy lenézőek veled? az elég gáz ha méretet vesznek.. nem vagyok a legjobb formámba most :S... és sokan voltak? és csak olyan lányok voltak akik nagyon nagyon szépek, vagy próbálkoztak átlagosabb lányok is? jah és te sminkeltél? bocs a sok kérdésért xD előre is köszi a válaszolsz mindegyikre :)
2010. aug. 3. 12:34
 16/23 anonim ***** válasza:
és voltak 173 cm-nél alacsonyabb lányok?
2010. aug. 3. 12:45
 17/23 A kérdező kommentje:

:D

Voltak elég fiatalnak tűnő lányok, akik szerintem nem voltak 173 cm magasak, de ültek, úgyhogy nem nagyon láttam.Fürdőruha nem kellett, azt sem nézték meg, hogy hogyan megyek. Nekem 95-63-84et mértek kb és ugye ez nem éppen a legjobb, pláne, hogy egy full vékony modell csaj mérte, de aranyos volt:D Aztán bejött Kajdi Csaba, aki nagyon felvolt pörögve állandóan beszélt vicces volt:D Próbált csalni abból a 95ös csípőmből (bár nem tudom, hogy gondolta:D) de nem sikerült, mindegy csinált rólam képeket olyan 5-6ot. Egy moziteremben volt az egész és 3tól 6ig tartott, én olyan 5kor értem oda és max 10en voltunk bent, mindenki töltögette az űrlapot. Én a 10 lány között nem láttam egy olyat sem, aki jó lett volna modellnek. Az egyik magas volt, vékony, de a ruhája meg a feje az a tipikus igénytelen, aki pénzesnek akar kinézni kínai ruhákban, lenőtt hajjal, akinek meg nem volt csúnya feje, az alacsony volt és a modellhez képest elvolt hízva.Én is dagadtnak tűntem mellette:D Amúgy nem, csak nagyon nagyon vékonyan raktam tust, szempillaspirál meg egy kis rózsaszín szájbalzsam:) Sok sikert, majd meséld el, mi volt!

szija én a 15:48-as vagyok. de majd megyek hétfőn... és nem kelett akkor fürdőruha? nem voltak túl kritikusak? vagy lenézőek veled? az elég gáz ha méretet vesznek.. nem vagyok a legjobb formámba most :S... és sokan voltak? és csak olyan lányok voltak akik nagyon nagyon szépek, vagy próbálkoztak átlagosabb lányok is? jah és te sminkeltél? bocs a sok kérdésért xD előre is köszi a válaszolsz mindegyikre :)

2010. aug. 4. 22:07
 18/23 A kérdező kommentje:
Hoppá ott hagytam az üzeneted,mert bemásoltam, hogy tudjak mindenre válaszolni:D:D
2010. aug. 4. 22:08
 19/23 A kérdező kommentje:
ja és 95 csípő, 63 derék, 84 mell:D
2010. aug. 4. 22:09
 20/23 anonim ***** válasza:
köszi hogy válaszoltál :) majd énis leírom h milyen volt ..puszi(:
2010. aug. 5. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!