Ma Elite Model Castingra megyek. Mit vegyek fel?
Figyelt kérdés
Elég meleg van kint, de egy plázában tartják a castingot, ott van légkondi. magassarkúban megyek, hogy pár centit rásegítsek a kb 171-2 centimre:) majdnem 17 éves vagyok. szerintetek miben menjek? hosszú farmer, kis ruha vagy mi?köszi a segítséget2010. aug. 2. 13:12
1/23 A kérdező kommentje:
ja, és ennél világosabb barnára van festve a körmöm, szinte ugyanolyan, mint a bőröm és rövid. nagyon kevés sminkre gondoltam, kis szempillaspirál meg pirosító. Bikinit kell vinni? Szerintetek menjek inkább lapos sarkúban?
2010. aug. 2. 13:15
3/23 anonim válasza:
Ne aggódd szét magad:D
Én valami rövidebbet vennék fel a hosszúnál, olyan térdig érőt, és ha Castingra mész, előnyösebb egy magasabb sarkú.
Amúgy meg ne akarj ebből megélni, tervezgesd másfele is a jövőd:D
4/23 anonim válasza:
5/23 A kérdező kommentje:
köszi!:)
2010. aug. 2. 13:23
6/23 anonim válasza:
szia. az attól függ, milyen casting. én is jártam régebben ilyenekre, általában megmondták, hogy miben menjek. mármint azt konkrétan nem, de azt hogy elegánsan, stb azt mindig megmondták. egy jó tanács: bikinit vigyél mindig, teljesen mindegy, kérik-e vagy nem. egyszer nem vittem, kellett volna, és éghettem fehérneműben. a sminkről annyit, hogy nem szeretik. néhány csaj sminkeli magát, de ők nem a smikre kíváncsiak, hanem az ember arcára, bőrére. a ruhánál érdemes olyat vinned, ami jól áll, és az teljesen mindegy, hogy micsoda. a lényeg, hogy előnytelenebb részeidet ne mutogasd. bár, ha lesz bikini, akkor teljsen mindegy, mert látják amit akarnak. nálam mindig bevállt a tipikus szoknya, short, vagy akár hosszú gatya, és egy egyszerű felső. nem kell soha túlzásba vinni, mert aztán hülyének érzed magad. más sem fog kiöltözni, aki meg szép annak mindegy mit vesz fel, nem a ruhádat nézik, hanem téged.
7/23 anonim válasza:
Én is megyek:)
Én szerintem egy sima farmert egy bézs színű pólót és egy magassarkút veszek fel.De fürdőruha nem csak akkor kell ha visszahívnak?
8/23 anonim válasza:
szerintem ruhának egy sima farmerszoknya és egy sima felső pl:
egy magassarkú és smink nélkül menj vagy max egy kis szempillaspirál. Minél természetesebb legyen a megjelenésed.
9/23 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) hát nem tudom, én azért viszek egy bikinit bár remélem nem kell majd:D:D előző, nem tudod, pontosan hol lesz a plázán belül? mert én úgy olvastam, hogy a moziban valahol..:D
2010. aug. 2. 14:24
10/23 A kérdező kommentje:
előző előtti* :D
köszi, már azt hiszem, tudom miben megyek találtam egy egyszerű ruhát:)
2010. aug. 2. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!