Lányok, nők, ilyenkor nyáron a melegben, ti szoktatok az utcán ilyen sima fehér trikókat hordani? (kép lent)
2020. júl. 5. 17:53
22/26 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon illetlen viselet, a hálószobába valók ezek fehérneműnek számítanak. Ilyen spagetti pántos meg stb trikók hordása elég igénytelen. Vannak direkt utcai ujjatlanok, olyanom nekem is van, de ezeket légyszi tényleg max otthonra.
23/26 anonim válasza:
Pont ugyanilyenem van, kettő is. Széles, határozott vonalú vállam van én inkább a pólós felsőket szeretem. Ha ujjatlant veszek valamilyen okból csak ez a fazon jöhet szóba (vastag pánt, szögletes vágás). Amúgy szerintem nem annyira lenge mint a spagetti pántos és nem is annyira trikó beütésű így hogy hátul zárt. Anyagra is vastagabb. Konkrétan egy ujj nélküli póló.
24/26 anonim válasza:
23-as vagyok. Nekem konkrétan ilyen van, csak teljesen fehérben:
25/26 anonim válasza:
Hasonlót igen, de nem ebben az anyagban.
26/26 anonim válasza:
Nem. A fehér felsők gyakran átlátszók, maximum otthon van rajtam 40 fokban mikor már nem birok magammal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!