Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, nők, ilyenkor nyáron...

Lányok, nők, ilyenkor nyáron a melegben, ti szoktatok az utcán ilyen sima fehér trikókat hordani? (kép lent)

Figyelt kérdés
[link]

2020. júl. 5. 17:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nem
2021. jún. 16. 11:22
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ez nagyon illetlen viselet, a hálószobába valók ezek fehérneműnek számítanak. Ilyen spagetti pántos meg stb trikók hordása elég igénytelen. Vannak direkt utcai ujjatlanok, olyanom nekem is van, de ezeket légyszi tényleg max otthonra.
2021. jún. 24. 20:15
 23/26 anonim ***** válasza:
Pont ugyanilyenem van, kettő is. Széles, határozott vonalú vállam van én inkább a pólós felsőket szeretem. Ha ujjatlant veszek valamilyen okból csak ez a fazon jöhet szóba (vastag pánt, szögletes vágás). Amúgy szerintem nem annyira lenge mint a spagetti pántos és nem is annyira trikó beütésű így hogy hátul zárt. Anyagra is vastagabb. Konkrétan egy ujj nélküli póló.
2021. júl. 6. 06:26
 24/26 anonim ***** válasza:

23-as vagyok. Nekem konkrétan ilyen van, csak teljesen fehérben:

[link]

2021. júl. 6. 06:35
 25/26 anonim ***** válasza:
Hasonlót igen, de nem ebben az anyagban.
2021. júl. 29. 13:03
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem. A fehér felsők gyakran átlátszók, maximum otthon van rajtam 40 fokban mikor már nem birok magammal
2021. aug. 8. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!