Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, nők, ilyenkor nyáron...

Lányok, nők, ilyenkor nyáron a melegben, ti szoktatok az utcán ilyen sima fehér trikókat hordani? (kép lent)

Figyelt kérdés
[link]

2020. júl. 5. 17:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
68%
Utcára nem mennék ki ebben, de otthonra simán.
2020. júl. 6. 12:49
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy szoktam.

Bár elég széles a vállam, nem nagyon szeretem a vállvillantós felsőket, de kimondottan tetszik, van is egy hasonlóm.

2020. júl. 7. 02:16
 13/26 anonim ***** válasza:
Ilyen típusú, de színes, csíkos felsőim vannak, de csak otthonra hordom őket. Nem érezném magam annyira kényelmesen így az utcán. Nem tudom, számomra ez nem annyira utcai viselet. Mármint pláne ez a fehér trikó.
2020. júl. 24. 11:23
 14/26 anonim ***** válasza:
67%
Hasonlóban csak akkor, ha "lexarom" kedvem van. Mikor nagyon nem az érdekel, hogy nézek ki, hanem ha pl el kell ugorjak valahova
2020. aug. 27. 01:02
 15/26 anonim ***** válasza:

Nem az én stílusom szóval nem

Nem is tetszik

2020. szept. 4. 18:09
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Egy egyszerű szűk szárú, kék farmerral. :)

Szerintem mutatós, ha a nadrágot jól választjuk hozzá.

2020. szept. 5. 05:35
 17/26 anonim ***** válasza:
51%

Nekem pont ugyan ilyenem van és imádom. Mindenféle rövidnacihoz jól áll. Nekem amúgy is a fehér és a szürke a színem. Amúgy meg ne foglalkozz vele ki mit mond. Azt hord mi neked jól áll. Kit érdekel mi a divat. Ha valami jól áll és jól érzed magad benne az egész kisugárzásod megváltozik mint a mostani divat bohóc ruhákban. Különben is kényelmes darab. Az én párom szereti hogy lazán öltözködöm. És nem azért írtam ezt hogy bárkit is megbántsak aki követi a divatot szíve joga.

. Mindenki a maga módján gyönyörű. ☺️

2020. szept. 16. 09:13
 18/26 anonim ***** válasza:
Igen, de ennél picit vastagabb anyagból készültet, mert nem hordok alá melltartót. Arra teljesen jó az ilyen, hogy leugorjak a boltba, kutyát sétáltassak meg ilyesmik.
2020. szept. 16. 14:06
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
Férfi vagyok, szexi a képen lévő csajszi :D
2020. szept. 16. 14:24
 20/26 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a választ :)

19-es, örülök neki :D

2020. szept. 17. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!