Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan osszam be a pénzem?...

Hogyan osszam be a pénzem? Túl sok minden kell és nem biztos, hogy elég lesz

Figyelt kérdés

10500Ff-om van.

7000 Ft ebből kupon. amin lehet ruhát meg írószert venni.

na mármost én szeretnék iskolatáskát venni, meg ruhát, meg hónap vége felé lesz barátnőm szülinapja és neki is akarok venni valamit, plusz bulija is lesz tehát oda is illene vmi piát venni.

sejtem, hogy valami nem fog beleférni a keretembe és valamire anyutól kell kérnem de nem tudom mi legyen az. fontos az összes és nem tudok semmit se következő hónapra hagyni :S

2010. aug. 1. 23:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szal most az a gondod h mire kérj a szüleidtől?

Ha kuponod van azt ugye elköltöd amire akarod...nemtom ha ebből nemtudzs táskát venni kérd azt sztema szüleidtől mert aztt ugyis kell...

és a 7ezren kivul ugye marad még pénzed 3500 abból veszel vmi frappáns ajándékot bnődnek

Piát meg ha buliba viszed, akk a legegyszerübb ha rokonoknak van házipálesz:)és kérsz....hát ha nem akk bor v pezsi ezek nem oan drágák

2010. aug. 2. 00:04
 2/11 anonim ***** válasza:

én tuti a táskát kérném a szüleimtől. mert arra szükséged van, tehát nagy esély van rá, hogy meg is veszik.

hááát én piára inkább nem kérnék :D nekem úgysem nem adnának rá. de nem ismerem a te szüleidet. :)

amúgy lány vagy fiú vagy?? mert ha lány és úgy érted a barátnőt, akkor szerintem megérti, hogy nem tudsz neki nagy ajándékot venni. süss neki valamit annak biztos örülne :) ha pedig fiú vagy és a csajodra gondolsz akkor szerintem muszáj lesz legalább egy kétezrest rákölteni :/

16/L

2010. aug. 2. 00:10
 3/11 A kérdező kommentje:

lány vagyok. 16

hát a táskát abból a 7000 ft kuponból kell megvennem, mert az arra van. meg talán a ruha is beleférne mert csak 1-2 felsőt akarok venni suliba. ennek ki kell(ene) h jöjjön a 7000ból. az ajándékot már kinéztem az 2000 lenne. ezt már nem tudom megvenni a kuponnal és mást sem. és akkor még maradt a pia. pénzem viszont már csak 1500 maradna.. :S abból meg nemsok pia jön ki :/

2010. aug. 2. 00:19
 4/11 anonim ***** válasza:
1500ból én vennék tescoban 2üveg bort+2.5l colát (1000ből meg van, csak okosan, colával bármilyen üveges bor jó, tehát a legolcsóbb üvegeset válaszd+ tescoban szokott lenni olyan akció, h 500ft-ért 1-t fizet kettőt kap bor) +500ból egy pezsgő, v 1üveg bor+cola+rágcsálnivaló+pezsgő. remélem segítettem. :) de én a táskát vetetném meg a szüleimmel, 7000ből meg vennék ruhát meg kisebb dolgokat ami a sulikezdéshez kell.
2010. aug. 2. 01:39
 5/11 anonim ***** válasza:
ja bocs, táska off.
2010. aug. 2. 01:40
 6/11 anonim ***** válasza:
1500ból vehetsz tescós asti pezsit is, annyira fincsi! ittam már drágákat is, de ez sokkal jobban ízlik, szóval nem fogsz beégni vele. aztán a barátnőd ajándékára végülis kérhetsz a szüleidtől, szerintem belefér.
2010. aug. 2. 10:22
 7/11 anonim ***** válasza:
7 ezer egy táska.. írószer meg tk abból nem jön ki.. hacsak nem vagy cukros mint én és nem kapsz ingyen tk-t :DxD na szal... 10500 qurwa kevés ilyen őszi cuccokra... 7 ezer a táska.. írószer kb még 5000.. ajándég meg ilyen szarok phúú..összesen kéne vagy 30 hogy mindenből normálisat vegyél... tedd azt, amit én:D fojamodj zsebpénz emelésre vagy kezdj el lopkodni vagy kurwálkodni >.< :DxD
2010. aug. 2. 21:01
 8/11 A kérdező kommentje:

nem kell annyi írószer. az már megvan. egyedül táska nincs még. de köszi.

am. megvan oldva :D nővérem kisegít pia ügybe tehát ja :D

2010. aug. 2. 21:02
 9/11 anonim ***** válasza:
Hogy lehet ilyen tapasztalatlan valaki annak ellenére hogy már elég idős hogy piát vegyen?
2010. aug. 2. 23:37
 10/11 A kérdező kommentje:
ezt most h érted ?? :O
2010. aug. 2. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!