A platform cipő nagyon kihívó? Nem k. -ás?
Szerintetek hétköznapra fel lehet venni?Nem fognak nagyon megbámulni?Nem szeretnék feltűnő lenni,de nagyon tetszenek ezek a cipők és most szeretnék egyet venni őszre.Valami hasonlót,csak feketében:
simán jó hétköznapra is szerintem. egyegyszerű fekete csőgatyát nagyon fel tud dobni :)
Én mindennap ilyen platformosokban járok és nem hinném,hogyha megbámulnak akkor ezért tennék.Max a nők,ha tetszik nekik a cipőm :D
Ha kicsit gyengíteni akarsz a cipőn,akkor ne lakkot vegyél és máris nem annyira ütős
19L
Szerintem egyáltalán nem k.-ás,és ha a cipőt ötvözöd minimalista öltözékkel,akkor biztos,hogy mindenki dicsérni fogja ;)
LEGYEN bátorságod felvenni!HA TETSZIK VISELD!Ne a mások véleménye alapján öltözz ;)!
A platform cipők már hogy lennének ribisek ? :O :O
Nekem nagyon tetszenek, van is ilyen magassarkúm, viszont hétköznapokon nem hordom, mert pár óra után lerohad benne a lábam.
Nem lakkot szeretnék,hanem matt bőrt feketében.Csak olyan képet nem nagyon találtam.Remélem cipőt találni fogok.Köszönöm a bíztatást!
Egyébként nem öltözködök kihívóan,inkább visszafogottan,de csinosan,nőiesen.Ez a munkámból is adódik.Úgy gondoltam ez a cipő még belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!