Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van itt olyan lány, aki már...

Van itt olyan lány, aki már jóval az esküvője előtt megvette a ruháját?

Figyelt kérdés

Már voltam egyszer menyasszony, de az esküvő előtt fél évvel lefújtuk az egészet. A ruha már megvolt, eladásra került.

Azóta 5 év telt el. A mostani párommal 3 éve vagyunk együtt és már szóba került a házasság. Abban teljesen egyetértünk, hogy nem akarunk nagy felhajtást, egyszerű esküvőt szeretnénk, szűk családi körben. Akaratlanul is szembejönnek velem menyasszonyi ruhák Facebbokon, Bonprix oldalán, Orsay weboldalán... És találtam egyet, amibe első látásra beleszerettem, most pedig mivel utolsó darab nagyon leakciózták. Ti megvennétek így előre a ruhát, hogy még nincs konkrét esküvői időpont? Sajnálnám ha más venné meg és ne később nem akarok azon stresszelni, hogy honnan lesz ruhám... 29/N

2020. jún. 19. 15:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem már akkor megvolt az esküvői ruhám, amikor még csak nem is terveztem házasodni, sosem volt nálam tervben :D Nem szoktam szoknyákat vagy ilyesmi ruhákat hordani, de egyszer egy barátnőmet kísértem el egy boltba és megláttam az üzletben azt a csodaszép ruhát, impulzusra megvettem és utána soha nem vettem fel. 10 évvel később úgy alakult, hogy férjhez mentem, akkor vettem fel először, addig ott lapult a szekrényben - nem kifejezetten esküvői, de illett az alkalomhoz. Ilyen is van :D

Szerintem vedd meg nyugodtan, ha ennyire tetszik, miért ne :)

2020. jún. 19. 15:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én nem. Nekünk jövő nyáron lesz az esküvőnk, fél év alatt, mióta eljegyzett, nagyon sokszor változott már, hogy milyen ruhát szeretnék. Így meg, hogy még az időpont sincs meg, pláne nem. Addig elhízhatsz, lefogyhatsz, véletlen teherbe eshetsz, bármi lehet. Szóval én tuti, hogy ilyen korán nem venném meg.
2020. jún. 19. 18:53
 3/3 anonim ***** válasza:
En megvettem ugy, hogy meg nem tudjuk mikor lesz az idopont, de iden szeretnénk. Remélem osszejon. Nem vagyok egyebkent hizekony es fogyni sem hiszem hogy fogok annyit. Es remelhetoleg baba sem csúszik pont most be. :D
2020. júl. 27. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!