Nők akik tangás bikinit hordtok a strandon, azért hordjátok mert tetszik nektek ha megnézik a feneketeket?
Figyelt kérdés
2020. jún. 18. 20:19
21/24 anonim válasza:
Imádom, de nem szeretem ha a barátnőm ilyet vesz fel. Tetszik rajta, az nem tetszik hogy másnak mutogatja magát
22/24 anonim válasza:
te jó isten, micsoda incel trollcsapat támadta meg ezt a kérdést :D ez nem nektek való kategória, sipirc innét màshová rontani a levegőt
23/24 anonim válasza:
Férfiként írom, ennél aljább látvány közterületen már kevés van...
24/24 anonim válasza:
Én a múltkor az egyik strandon egy hason fekvő csajt láttam, és konkrétan láttam a nemi szervét, és ez mélyen lesújtott hogy manapság ennyire magamutogatók lettek a lányok.
És az 5-ös válaszoló leírta a lényeget, nem a kényelmessége miatt hordják, de még csak nem is a férfiak miatt, hanem egymás miatt, egymással versengenek folyamatosan, úgy gondolják hogyha mariska így öltözik nekem is úgy kell mert különben kirekesztenek, meg fitogtatni kell hogy én jobb csaj vagyok.
És még ők mondják hogy mi férfiak mind ösztönlények vagyunk, hát nem, is tudom kik viselkednek primitíven...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!