Nők akik tangás bikinit hordtok a strandon, azért hordjátok mert tetszik nektek ha megnézik a feneketeket?
Figyelt kérdés
2020. jún. 18. 20:19
12/24 anonim válasza:
6
Nem néz ki hülyén, engem még izgat is ha lány kicsit le van barnulva, de cici meg fenék szép fehér, nagyon is izgató tud lenni, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
13/24 anonim válasza:
Hát én nőként kevés gusztustalanabb látványt tudok elképzelni.
14/24 anonim válasza:
13. te kit érdekelsz. biztos ronda vagy. a lényeg hogy nekem tetszik. F
15/24 anonim válasza:
Miután az én tangás fenekemről volt szó, ezért bátorkodtam véleményt mondani. Nem vagyok ronda, te viszont egy jókora tapló paraszt, gratulálok.
16/24 anonim válasza:
Ha sokat mutatót veszek fel, azt azért teszem, mert azt akarom, sokat nézzenek.
Hát én már csak ilyen egyszerű maradok...
17/24 anonim válasza:
#15: úgy beleharapnék most a hófehér seggedbe. 🙂
18/24 anonim válasza:
15
Akkor igazán leírhattad volna hogy magadról beszélsz, tudod nem vagyunk gondolatolvasók.
19/24 anonim válasza:
Brazil tangásat hordok, szóval nem az egész fenekem látszik. Azért hordom mert ez tetszik, a hagyományos bugyis bikinibe rosszul néz ki a fenekem, nem áll jól
20/24 anonim válasza:
Azért hordom, mert szerintem jól áll, és szeretem, ha ezt mások is láthatják. Pasim is szereti.21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!