Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez a cipő vénasszo...

Szerintetek ez a cipő vénasszonyos-e?

Figyelt kérdés
[link]

2020. jún. 18. 15:56
1 2 3
 11/21 1112 ***** válasza:
0%
*Ja meg még olyan cikket is láttam, ami a "jövőévi intim-fazon-divatot" fejtegette. És akkor ilyen is volt benne leírva, hogy "De akik már kiirttatták lézerrel, ne bánkódjanak , az ő számukra is van megoldás." Wut?
2020. jún. 18. 16:18
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Elozo, szerintem vonulj el aludni mara...
2020. jún. 18. 16:34
 13/21 1112 ***** válasza:
0%

*Bocsánat, mégegy gondolat, és szerintem ez is fontos, a kérdés szempontjából is érdekes lehet, érdemes lehet átgondolásra venni. :

Azért mondtam, hogy még magukra a tervezőkre is degradáló a 'divattervező' szó ; mert csak divatot tervezhetnek. Tehát egyénileg saját gondolataikkal képtelenek lennének megalkotni egy saját ruhakollekciót valaki /eszerint? Tehát le vannak nézve. Ezért minősíti le őket ez a kifejezés; Tehát , hogy degradálja őket, hogy/mintha nincs/nem lenne elég egyéni saját gondolatuk, ami jó lenne, ami megfelelne, hogy teljesen szabad kezed kapjanak a ruhagyártásban/csak az ötletelés szintjén. Pedig pont, hogy ilyen "meghatározónak", mérvadónak szánták ezt a szót, tehát a másik szempontból meg az embereket (akik nem terveznek) minősíti le ez a kifejezés, mert a 'divattervezőket' úgy ilyen öltözködésbeli gondolkodásmód tekintetében mindenki másnak fölé helyezi. Tehát ez sem jó. Tehát a alapból a nem tervezéssel foglalkozó embereket már eleve leminősíti; hogy meg van mondva, hogy "ez lesz a trend, ez kell, hogy tetsszen!", és magukat a tervezőket pedig lenéző, mert "ha saját magad tervezel, az nekünk nem jó. Tervezz csak olyan skatulyában, amit mi kitalál(t)unk neked." Tehát őrájuk nézve meg ezért rossz. (Amúgy én nem foglalkoztam ilyesmivel egyébként, tehát ruhákkal sose.) Ja amúgy meg pont múltkor néztem egy olyan Sharon naplója -részt, ahol Sharon egyik tanára mondta a gyerekeknek, hogy "gondolkozzatok a dobozon kívül." És akkor ez szerintem tök jó ez a mondat. Szóval , ha neked tetszik az a cipő, vagy nemtom, lehet, hogy anyud vette neked valamilyen alkalomra a megkérdezésed nélkül, és hogy neki mondjuk állítólag ez volt a legjobban tetsző, na, akkor okés, elfogadható, meg ha normál, emberi árban volt, tehát ennyi. De egyébként én vitettem már vissza csizmát anyámmal. Nem kérdezett, csak vett nekem egy csizmát, de ami meg tök ronda volt; egyszercsak úgy beállított vele (érdekes, hogy amúgy saját magának mindig tud jól kinéző cuccokat venni...); én meg mondtam neki, hogy vigyük vissza ha ez lehetséges, és akkor cseréljük ki olyanra, amit szívesen viselnék. De amúgy szóval a linkelt képen lévő cipővel semmi baj nincs; tehát ne aggódjál. Ja és egyébként ugyannyiért találtunk egy sokkal szebb csizmát is. Mondjuk az nem kifejezetten olyan vízlepergetős volt, de legalább a kinézete miatt szívesen hordtam. Szóval szerintem azt a cipőt nem kell feltétlen visszavinni, ne aggódj miatta, ha neked tetszik, és kényelmes, akkor az tök jó. Ha meg valaki mást zavarna mondjuk esetleg, mert neki nem tetszik; akkor örüljön neki, hogy nem az ő lábán van. :) Tehát erre meg ennyit tudok mondani, tehát egy kötekedőt mondjuk nem tudnék megérteni ilyen tekintetben. :) Tehát az meg fogadja el, hogy neked a cipőd az ilyen. És nem kell, hogy egy esetlegesen kötekedő ízlésének minden tekintetben megfelelj; különbözőek vagyunk, ami bizonyos tekintetben tök jó is, mert nem készültünk "futószalagon" "egy kaptafára", tehát mindenki színes egyéniség, mindenki másban jó, és így ki tudják egészíteni egymást az emberek. :):)

2020. jún. 18. 16:37
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, vénasszonyos, viszont kényelmesnek tûnik. Pont jó a sarokmagasság, rendesen fogja támasztani a sarkadat, és ha jól látom, a lábboltozatot is alátámasztja. Érettségire, ballagásra nyugodtan felveheted (ezeket adtad meg kulcsszónak).
2020. jún. 18. 17:22
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 19 éves fejjel annak tűnik.
2020. jún. 18. 17:34
 16/21 A kérdező kommentje:

A történet röviden:

Apám vette csak úgy egymagában, mert a városban dolga volt, s ha már ott van, vett cipőt, mert tudta hogy kell. Meg mivel 35-ös, így mindenképp jó az én lábamra is és anyám lábára is (meg kb 4600 Ft volt csak).

Viszont mi anyámmal már aznap megállapítottuk, hogy vénasszonyos... Ma próbálgattam a ruhákat, hogy mibe megyek érettségire/ballagásra, és előkerült. Apám meg meggyőzte anyámat, hogy nem vénasszonyos, meg hogy menjek benne én érettségizni, anyám meg a ballagásomra...

Sima fekete nadrággal venném.

[link]

(Én 19 vagyok, anyám meg 55)

2020. jún. 18. 17:51
 17/21 1112 ***** válasza:
100%
Szerintem ez így nem rossz. A nadrágod eltereli róla a figyelmed. Szóval tehát, ha valaki nem csak, kizárólag a lábadra, cipődra fókuszál, hanem az összkép eltereli róla a figyelmet.
2020. jún. 18. 18:07
 18/21 1112 ***** válasza:
100%
*figyelmet
2020. jún. 18. 18:08
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

hú de jó hogy apám nem vásárolgat, mert utál...

nem bírom amikor valaki vesz valami totál felesleges, a másik ízlésével ellenkező dolgot és ráerőszakolja...

szerintem neked elég gáz, anyádnak már elmegy... bár anya a tieddel egy idő és sose venne fel ilyet. esetleg ha van két fekete virágos hajcsatod, azokat feltűzhetnéd az orrára, akkor legalább a minta egy része takarva lenne, talán egy fokkal jobb...

[link]

valahogy így.

2020. jún. 18. 18:12
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ronda... Ne.. Vennem fel a vilag minden penzeert sem :P 29/N
2020. jún. 19. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!