Milyen érzés, ha cipő nélkül átlátszó harisnyában vagytok?
Nekem nagyon fura.
Volt ezzel kellemetlen élményetek?
Szerintem kifejezetten jó, én szeretek harisnyában mászkálni. Az mondjuk más kérdés, h néha a harisnyám már nem szereti annyira és szétmegy. :D Picit olyan érzés,mintha mezitláb lennék, főleg ha nem lóg nagyon a harisnya. Nekem általába véve tetszik harisnyában a lábfejem, mondjuk nem mindegyikben, pl amelyiken túl nagy az orrvastagítás, az elég hervasztó látvány, vagy pl a fekete harisnya sem tetszik a lábfejemen, de attól függetlenül szeretek egyszál harisnyában lenni, ilyenkor max nem nézek oda... :D
Amúgy én is ismerek olyan csajszit, aki nem bírja elviselni a harisnyás lábfeje látványát. Ö úgy szokta, h ha harisnyazokni van rajta, azt leveszi a cipővel együtt, és beleteszi. Ha meg harisnya,amit nyilván macerásabb levenni, arra meg felhúz egy vastagabb zoknit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!