Body feszülős szoknyával hogyan hordható?
Vettem egy gyönyörű alkalmi bodyt (hozzáteszem még soha nem volt ilyen rajtam) és az volt az elképzelés, hogy egy passzos szoknyát veszek fel hozzá, viszont amikor felprobaltam hozzá a szoknyát, a fenekemen a body vonala végig kirajzolódott. Külső szemlélőként azt is gondolhatja, aki nem tudja hogy az body, hogy olyan bugyi van rajtam.
Engem rettenetesen zavar, hogy kell ezeket a bodykat viselni?
Előre is köszönöm a válaszokat
Én nem hordok bodyt feszülős szoknyával mert mindenhogyan kirajzolódik. Én bő szabású szoknyát veszek fel vagy fodrosat ami elfedi ezeket a kirajzolódásokat eléggé. Vagy marad a tangás body, vagy tangásra alakítani, de gondolom egy szép drágábbat nem akarsz szétbarmolni csak ezért, mert én sem tenném egyébként.
Én bodyt többnyire hosszított felsővel és nadrággal hordok az nem is látszódik meg fázós vagyok szóval nekem a body aláöltözőnek való.
Nézd, szerintem abszolút nem ciki ha látszik a bugyi vonala és még izgi is ha rájövök hogy biztosan body lehet a lányon.
Ha téged zavar akkor van ilyen tangásba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!