Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van valami trükk, amivel...

Van valami trükk, amivel hordható sárban magassarkú?

Figyelt kérdés

Szeretnék néha magassarkút húzni, viszont mivel az év nagy részében gyakran esik az eső, ez azzal jár hogy bokáig elsüllyedek benne és mire eljutok benne a-ból b-be, úgy nézek ki, mint aki a földeken dolgozott (amivel egyébként nincs különösebb bajom egy hétvégi bakancsos túrán, de ha az ember már szeretne csinos lenni, akkor nem kéne).

Nem is tudom, van erre valami "life hack" hogy egy ilyen cipő ne süllyedjen el a sárban, meg hogy kevésbé legyen koszos? Hogy lehet tavasszal-ősszel megoldani a magassarkú hordását?

2019. dec. 12. 13:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
váltócipő a táskába és a célhelyen meg lecseréled a tiszta magassarkúra
2019. dec. 12. 13:34
 2/16 A kérdező kommentje:
Ez nem igazán megoldható sajnos.
2019. dec. 12. 13:43
 3/16 anonim ***** válasza:
84%
Nincs táskád? VAgy miért?
2019. dec. 12. 13:47
 4/16 anonim ***** válasza:
66%
nem bántásból, de nálatok nincs aszfalt?
2019. dec. 12. 13:51
 5/16 A kérdező kommentje:

- akkora táskám nincs, amibe még egy pár cipő is belefér a többi cuccom mellé

- a mindennapjaim sajnos nem így működnek, hogy csak simán x időben biztosan olyan helyen vagyok, ahol tudok cipőt cserélni és onnantól valami másban lenni

Miért lenne bántás? :)

Nincs, a legtöbb utca nincs leaszfaltozva a településemen.

2019. dec. 12. 13:54
 6/16 anonim ***** válasza:
92%

Ezt nem értem.... Cipőt cserélni akár egy kapualjban is simán lehet, ha pl. ügyfélhez mész (nem írtad, mivel foglalkozol), vagy más miatt. 2x5 mp.

Táskát meg lehet venni nagyobbat. :)

Vagy mégis, milyen megoldásra gondoltál??? Kalucsni? :-D

2019. dec. 12. 13:57
 7/16 anonim ***** válasza:
29%

okés, viszont ez esetben én nem is hordanék magassarkút. egyszerűen nem illik ilyen helyre.

sárban magassarkúban botorkálni? háát, nem az igazi.

vihetsz egy rongyot, meg egy palack vizet aztán öt percenként törölgetheted, de erre meg kinek van energiája.

2019. dec. 12. 13:59
 8/16 anonim ***** válasza:
93%

# 7

Szerintem is sokkal körülményesebb a tisztogatás, mint egy váltócipő...

2019. dec. 12. 14:01
 9/16 A kérdező kommentje:

Jelenleg is egy nagy táskával járok, örülök, ha fel tudok vele szállni a tömött vonatra (nem is sikerül feltétlenül minden nap). Még nagyobb már lényegében bőröndöt jelentene, azzal meg teljesen esélytelen utazni.

Ha tudnám, hogy milyen megoldásra gondoltam, akkor nem kérdezném, hogy mi a megoldás. :)))

2019. dec. 12. 14:03
 10/16 A kérdező kommentje:
De úgy néz ki, hogy maradnak számomra a kevésbé elegáns cipők. :(
2019. dec. 12. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!