Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van valami trükk, amivel...

Van valami trükk, amivel hordható sárban magassarkú?

Figyelt kérdés

Szeretnék néha magassarkút húzni, viszont mivel az év nagy részében gyakran esik az eső, ez azzal jár hogy bokáig elsüllyedek benne és mire eljutok benne a-ból b-be, úgy nézek ki, mint aki a földeken dolgozott (amivel egyébként nincs különösebb bajom egy hétvégi bakancsos túrán, de ha az ember már szeretne csinos lenni, akkor nem kéne).

Nem is tudom, van erre valami "life hack" hogy egy ilyen cipő ne süllyedjen el a sárban, meg hogy kevésbé legyen koszos? Hogy lehet tavasszal-ősszel megoldani a magassarkú hordását?

2019. dec. 12. 13:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos igen , én is nagy magassarkús vagyok , de ez a sár kiborit. Én per pillanat most lovagló csizmában járok , ami vízhatlan , mert gumis . Muszály mert itt mifelénk ami sárlekvár van ... sajnos nincs rá megoldás egyébként .plussz arról nem beszélve hogy egy idő után a sok sár meg vizezés pl a velúr műbőr anyagot teljesen tönkre vágja .
2019. dec. 12. 15:06
 12/16 anonim ***** válasza:
50%
Cipő le, cipő fel ;-) tavasztól őszig működik.
2019. dec. 12. 15:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nedves törlőkendő. A vonaton gyorsan áttörlöm a cipőmet, utána meg már csak akkor mikor hazaértem. Napi 2x 5 perc.

Egy popsitörlő csak elfér a táskában, ha nem egésznap a sárban mászkálsz csak míg kiérsz a vonatig, meg a vonattól haza, akkor nem is vesz túl sok időt igénybe, én pl tökre ráértem erre míg a vonaton ültem.

2019. dec. 12. 18:46
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Jah most olvastam, hogy tömött vonaton utazol, akkor pedig indulj el úgy, hogy 5 perccel hamarabb odaérj a vonathoz, és még felszállás előtt töröld át.
2019. dec. 12. 18:48
 15/16 anonim ***** válasza:

Én is hasonló helyzetben vagyok, a mi utcánk sincs aszfaltozva... egyrészt olyan cipőt vegyél, aminek vastagabb a sarka, a tömbsarkúak már nem nagyon süllyednek el (a tűsarokról tényleg le kell mondani), másrészt meg legyen egy kis platformja, lehetőleg műanyagból mint a talp maga, amit könnyű letörölni, akár csak egy sima papírzsepivel. Jó, ha a sarok sincs bevonva bőrrel, hanem műanyag, akkor az sem sérül olyan könnyen. Én mindig ilyen cipőket választok, lehet bőven találni, nem olyan nagy kompromisszum :)

Ja, és ha kiérek a járdára, én egy zsebkendővel azonnal leszedem a sarat a cipőről, hogy ne száradjon rá, így kb. 10 másodperc.

Nekem inkább az a bajom, hogy a magassarkúknak nem tapad valami jól a talpa a saras talajon, már többször volt, hogy elcsúsztam :D neked ezzel nincs problémád?

2019. dec. 16. 15:14
 16/16 anonim ***** válasza:
A Te életstílusodhoz (sok utazgatás nagy cuccokkal, tömött vonat + azért csinos is lennél) szerintem megérné beruházni egy autóba. Akármilyen kis egyszerű, használt kocsi megteszi. Lényeg, hogy menjen, és meg is oldódott a dolog. Azért remélem, nem annyira sáros helyeken jársz, ahol az autó is elakadna.
2019. dec. 21. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!