Holnap szoknyával lehet hordani csizmát már?
Figyelt kérdés
Van egy pár szép új csizmám, ami szépen állna egy ilyen elegánsabb összeállításhoz.
Holnap korán lesz még hozzá?
2019. szept. 28. 14:01
1/15 anonim válasza:
Róbert! Mondtam már hogy fiúk nem hordanak szoknyát.
2/15 A kérdező kommentje:
Jé egy gyors válasz kár, hogy csak szórakozik. :-(
2019. szept. 28. 14:06
3/15 anonim válasza:
Ez a lábaidtól függ. Mutass képet magadról.
4/15 anonim válasza:
Természetesen lehet, csak készüljél föl rá, hogy meleged lesz benne!
(51%-os ha ismerkedni akarsz szerintem azt nem itt kell 😅)
5/15 anonim válasza:
Tőlem azt hordasz amit akarsz,nem tudom,hogy neked mennyire fázós a lábad.
6/15 anonim válasza:
Minden évszakváltás után jönnek ezek a türelmetlenek, akik nem bírják kivárni, hogy az újonnan beszerzett csizmát/kabátot/szandált/akármit utolérje az időjárás.
7/15 anonim válasza:
MIlyen összeállítás?Milyen csizma?Kép?
Púder a kérdés és a kérdező sem nő.
8/15 anonim válasza:
Én már húztam fel a napokban bokacsizmát szoknyával, senki nem tiltotta meg.😅
9/15 A kérdező kommentje:
Az 1. és 7. válaszolók lehet egy kérdésem felétek? Ti tényleg azt hiszitek, hogy egy pasi ilyen kérdést ír ki?
😅
Azt hittem rosszull látok a válszaitokat olvasva. Anniyra hihetetlen szerintetek, hogy egy nő csizmát akar felvenni? 😅
Csak kérdem mifelénk sok lány hordja tudjátok.
Ha teszek föl képet arra meg akkor azt mondjátok majd, hogy biztos leszedtem valaki facebook oldaláról?
2019. szept. 29. 07:54
10/15 A kérdező kommentje:
2019. szept. 29. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!