Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Holnap szoknyával lehet...

Holnap szoknyával lehet hordani csizmát már?

Figyelt kérdés

Van egy pár szép új csizmám, ami szépen állna egy ilyen elegánsabb összeállításhoz.

Holnap korán lesz még hozzá?

2019. szept. 28. 14:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
végül ezt vetted fel? nekem melegnek tűnik még most én max boka csizmát húznék abból is ilyen átmenetit.
2019. szept. 29. 11:36
 12/15 anonim ***** válasza:
34%
Most akkor nekümk kéne megszavazni, hogy a kérdezőnek melege lesz-e benne? Hát már 8 évesek is kérdeznek itt?
2019. szept. 29. 15:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Felvetted?Vagy akár ma?
2019. szept. 30. 15:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Sztem tök gáz 20 fokban csizmát hordani... Akkor is ha reggel hűvösebb van. Komolyan nem értem, hogy nem bírnak az emberek öltözködni.....
2019. okt. 2. 08:17
 15/15 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem csizmihez meg meleg van majd ha hidegebb lesz jol jon.most egy eldgans kis topanka is megteszi meg.napkozbe 23 fok van.egyebkent en is szoknyas vagyok olyannyira hogy eletembe nem hordtam gatyat.vAlahogy nem tartom noiesnek.mondjuk az irodaba kotelezo nalunk a szoknyaviseles de mivrl en mindig is szoknyat hordtam igy nem okoz gondot.van hogy kenyelmetlen pl amikor menstrualok es ott a betet meg gorcsol a hasam de nokent el kell tudnom neha viselni ezt a kellemetlenseget annak erdekeben hogy noies csinos legyek.igy legslabb olyan erzesem van hogy teszek is a noiessegemert.
2019. okt. 2. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!