Szerintetek ez a cipő vénasszonyos-e?
2020. jún. 18. 15:56
3/21 anonim válasza:
Nem halálosan. Tehát szerintem nem lesz baj.
7/21 anonim válasza:
igen, eléggé 😂
de ha egy nagyon jó vintage outfitet hozol össze, nem vevődne észre.
8/21 anonim válasza:
Kicsit, de igazából attól is függ, milyen ruhához veszed fel.
9/21 anonim válasza:
3.vagyok,amúgy arra gondolok, hogy mondjuk olyan 40 éves kortól már szerintem "korkompatibilis" is. Tehát egy 40 évesnek már annyira sem öreges, mint mondjuk egy 16-nak. De mondjuk egy 16 évesnek is el tudnám képzelni, neki kicsit tényleg öreges, de egyébként nem baj; meg ha ezt találtad olyan árban, hogy elegáns, fekete cipőben tudjál menni ballagásra, akkor szerintem egyszeri alkalomra főleg jó. Aztán majd ha lesz annyi kereseted; válogathatsz. Amúgy aki cikizne érte, azzal nem érdemes időt fecsérelni, mert nettó rosszindulatra senkinek nincs szüksége. Tehát hordjad nyugodtan; főleg ha neked kényelmes; és nincsen a családod eleresztve anyagilag. Némileg valóban öreges a cipő , de nem vészes. Sőt, én hallottam már olyat is, hogy volt olyan, hogy télen azért nem jártak a gyerekek iskolába, mert nem volt cipőjük. Tehát ez a semminél mindenképpen 1000X jobb. Mindenki amit megengedhet magának, mert jelenleg nem feltétlen van mindenkinek olyan anyagi helyzete, hogy elégedett legyen az összes ruhadarabjával. Pláne ha neked meg pedig tetszik, akkor minek adnál mások véleményére? Mindenki más se kérdezi meg a te véleményedet az ő mindenegyes ruhadarabjáról:) Magadnak akarj megfelelni, persze úgy, hogy ne árts másnak, és ennyi. Egyszer amúgy Puzsér mondta, hogy a 'divatot' azt 3-4 évvel előre találják ki nekünk Amerikában, akkor még neki nem hittem el (valami interjúban említette); és később a Fix tv-n láttam egy interjút, akkor meg egy csajszival, akinek a neve alá azt írták ki, vagy csak bemondták, hogy 'divattervező', és akkor ő is ezt mondta, hogy már 3-4 évre előre megkapják Amerikából ,hogy mondjuk - most mondok egy számot - 2021-ben mi lesz a divat. Na, és neki én már elhittem. De én viszont nagyon nem csípem ezt a 'divattervező' kifejezést. :) Én ruhatervezőnek hívom őket; meg egyébként most jövök rá, hogy a 'divattervező' szó kicsit degradáló rájuk nézve is. Tehát maradjunk sokkal inkább a ruhatervezőnél; mert én úgy vagyok ezzel mégis, hogy a divatot nem lehet megtervezni; hanem amit akkor, aktuálisan sokan hordanak; akkor az lesz a divat, meg a trend. Tehát ami éppen akkor népszerű. Meg tökre ki voltam akadva, mikor szembe jött valami ilyen cikk, hogy odaírták a cikkbe a jövőévi dátumot a cikk dátumához képest; és akkor odaírták, hogy "Jövőre ez a hajszín lesz a trend." Ezmiez?!?!?! :S XD :D :D
10/21 anonim válasza:
*Szóval, mindent összevetve; azt hordjad, ami tetszik neked, ami jól áll neked, ami kényelmes, amiben jól érzed magad, ami önazonos, amiről úgy érzed, hogy a te stílusod, és meg is tudod fizetni. Tehát észszerű kereteken belül vásárolgassunk ám, te látod át, hogy mennyit engedhet meg a pénztárcát, tehát erre is ügyelni kell, hogy ne észnélkül vegyünk meg mindent, ami szép, hanem ha adottak a pénzügyi korlátaid például kezdvezőtlen módon, akkor azt vedd meg, ami az olcsóbb. De szóval csak ennyi. Számodra legyen szép/te stílusod legyen; és legyen kényelmes, és elérhető az ára, tehát ne okozzon bajt a kiadás, hogy "ha ezt a cipőt most megveszem, a jövőhéten mit fogok venni?" Mégegyszer; tetsszen, álljon jól, kényelmes legyen, jó árban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!