Mi az az öltözék egy fiún/férfin amire azt mondjátok, hogy "b*zis"?
Arra vagyok kíváncsi, hogy milyen öltözet van előttetek amire bátran lehomároznátok egy hím nemű személyt.
Mi az ami már túlzás egy férfi öltözködésben?
21!
Igazad van.
A sok maradi tudatlan nem látott képeket a meleg felvonulásról hogy ott egy sem volt szűk cuccban, helyette térdig érő rövid gatyában voltak.
Akkor melyik szerkó a meleges.?
22-es
A térdig érő rövid nadrag sem meleges, nincs olyan ruha, hogy "meleges" ezt csak a buta, komplexusos, magukat tul macsonak gondolo, szuklatokoru emberek aggatjak másokra.
Attol, hogy egy pasin rózsaszín polo van nem lesz meleges, sot lehet az a ferfi az aki korom feketébe bo hosszú cuccokban van. Ennyire hülyeség kb ez alapján ilyeneket dobálni egymásra 😃
Miért nem lehet elfogadni vkit úgy ahogy van? És ha vki meleg az miért baj? Nem kínai kultúrát követjük.
Én járok minden felé az országban, nyitott szemmel, de sosem szoktam nőies, bzis öltözetű pasikkal találkozni.
23.
Csupán a következtetést próbáltam illusztrálni mert ezek a barmok nyílván azért mondják egy szűk farmerre, hogy meleges mert gondolják, hogy melegek viselik.
De! A melegek egytől egyig a térd gatyát viselik, tehát az a példa.
Akkor egyezzünk ki annyiban, hogy az a "meleges" ruha amiben melegünk van :DDD
Egyébként nem számítottam rá, hogy ennyi válasz fog érkezni, jesszus :D
Az a igazság, hogy a nőknek van egy olyan kiváltságuk, hogy bármit felvehetnek, mert ők nők, a pasik mindig elismerően, bókokkal fogadják.
Ebből az következik, hogy a ffiaknak nincsen ilyen kiváltsága, néhány egyforma outfit elfogadott, pl alkalmi vagy nyári öltözközködésnél.
27!
Miért kéne az igazságot trollkodni? Ez így van. Zavar?
29!
Így van ahogy írod, de ez ellen lehet tenni! Nekünk pasiknak kell úgy öltözködnünk mint a nőknek,sokkal szabadsbban.
Ezrn múlik az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!