Mi az az öltözék egy fiún/férfin amire azt mondjátok, hogy "b*zis"?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy milyen öltözet van előttetek amire bátran lehomároznátok egy hím nemű személyt.
Mi az ami már túlzás egy férfi öltözködésben?
2020. jún. 17. 23:01
11/34 anonim válasza:
10 az miért bzis? Szerintem Magyarországon összekeverik a bzis kinézetet a fiatalos, laza-sportos öltözékkel.
12/34 anonim válasza:
Igen, összekeverik. A vásárlásnál. Ezért öltöznek sokan būzisan.
13/34 anonim válasza:
Térdig érő "rövid" nadrág.
De nem tudom miért csak a fiúkon terjedt el ez a megítélés mivel a nőkön is megállná a helyét még sűrűbb esetekben is.
F
14/34 anonim válasza:
- a nagyon tapadós, szűk csőfarmerek
- mélyen kivágott pólók
- rózsaszín, meg egyéb rikító színű pólók, ingek
Hirtelen ezek jutottak eszembe, amiktől a falnak tudnék menni, de amúgy vannak még.
15/34 anonim válasza:
11# Régen is voltak a kiss meg david bowie idejében ilyen unisex öltözködési stílusok. De akkor is megmondták hogy ez a férfiak feminim oldalát is megmutatják, ergó bu*isak.
16/34 anonim válasza:
Épp amit a 14es ír jól jellemzi, hogy nem tudják mi a meleges kinézet.
17/34 anonim válasza:
szerintem is a nagyon passzos farmerek, amik „ott” is nagyon passzosak, ha csak lábon akkor annyira nem gáz, de nekem az sem tetszik, ha nagyon durván rátapad, pólóról ugyan ez, ne legyen karcsúsított ami szintúgy passzos...színről meg annyit, hogy engem az már nem zavar, ha egy fiún rózsaszín van, manapság már eléggé elterjedt szóval nem b*zis😅
18/34 anonim válasza:
nyilván nem az ilyen nagyon sötét rózsaszín, hanem inkább ez a babarózsaszín (előző voltam😅)
19/34 anonim válasza:
Egyszóval az a lényeg hogy ha egy a férfiakon nem megszokott ruhát többen rendszeresen elkezdenek hordani az megszokottá válik és mentesül a homokgombóc jelző alól.
Ez rá a gyógyszer..
20/34 anonim válasza:
19 elég gáz, ha valaki kilóg a sorból, nem akar tucatmajom lenni, akkor egyből rásütik a homár jelzőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!