Valaki festett már vansre, vagy esetleg más vászon cipőre?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy a. Kockás vans "slip on"omon kikoptak a fekete kockák színei. Az lenne a kérdésem hogy valaki festett már cipőre így? Tudtok ajánlani valami festéket ami nem mosódik el, vagy nem kopik ki? (lehet nagyon hülye kérdés de az alkoholosfilc jó lehet?2020. jún. 15. 13:34
1/8 Fa_ember16 válasza:
Szerintem az alkoholos filc meglátszana nagyon,úgy értem hogy nem illene magához a gyári festekhez. Szerintem youtube meg rendesen interneten nézz uzána van e ilyesmi vászon cipőre festék.olyat láttam már higy valaki hippóval ki fehérítette de befesteni meg nem.
2/8 A kérdező kommentje:
Néztem ilyen videókat, de nem említik, hogy milyen festék illetve azt sem tudom hogy mosás után kikopna e. Az alkoholosfilchez annyit hogy a cipőn csak fekete festés van ami kikopott, és azt szeretném "átrajzolni" :)
2020. jún. 16. 13:45
3/8 Fa_ember16 válasza:
Ja,ha csak fekete akkor az alkoholos filc az egyáltalán nem baj. És igen,ki fog koni a festék akkor is ha ujrafested.
4/8 anonim válasza:
lehet kapni textilfestéket, még ilyen tollat is
5/8 Fa_ember16 válasza:
Vagy,akril.csak az nagyon fénylik ha megszárad
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:)
2020. jún. 16. 21:38
7/8 anonim válasza:
textilfilc. az ikeában is van, és hobbyboltokban tuti találsz.
8/8 anonim válasza:
Hali, uni posca dekormarkerek. Ezek a markerek direkt erre lettek kitalálva. Youtubeon rengeteg videó van a markerekkel kapcsolatban(egy marker olyan 1000 ft de a legnagyobb méret 2500 ft korul van. Nekem nincsen de láttam művészellátó webshopokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!