Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nyárra fesztiválra milyen...

Nyárra fesztiválra milyen ruhaszettet ajánlanátok férfi számára?

Figyelt kérdés
Sportos, magas, vörös rövid hajú férfi számára milyen ruha illene fesztiválra? Atléta/póló/ing/világos/sötét... Sosem voltam ilyenen korábban.

2020. jún. 12. 08:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Akkor is b&zis, bár tudom, ez a vélemény nem mérvadó, elég végignéznem pl. a H&M vagy a Reserve férfiruhakínálatát. A férfidivat egyre homibb sajnos, és a mai fiúk se nevezhetők férfiasnak a girnyó testükkel, amit még ki is hangsúlyoznak egy leggings-szel. Gyanítom, mi nők vagyunk a ludasak a sok kipisilt hormonnal, ami a fogamzásgátlók miatt van. Szóval nem ti tehettek róla, bocsesz!
2020. jún. 19. 22:40
 12/14 anonim ***** válasza:

11 szerintem ha valakivel baj van az te vagy, aki képtelen elfogadni a másikat.

Az pedig egyenesen primitív gondolkozás és ilyen szélsőjobbos mihazánkos vélemény, amit írsz. De neked is szíved joga ezt gondolni, meg másnak is úgy öltözni ahogy akar.

Amúgy látszik, hogy provokatív vagy, mivel olyan dolgot állítasz,hogy leggingst hordanak ffiaknak, ami nem igaz, sem a divatmárkák bzis stílusa.

2020. jún. 20. 01:22
 13/14 anonim ***** válasza:
22%

Ezt a 4-es válaszoló írta:

"Én hordok fényes legginst, nem csak feketét, hanem ezüst, arany színűeket, jól lehet hozzá ingeket is felvenni."

Nem vagyok provokatív, meg szélsőjobbos sem, a 4-es írta leggingset, én erre írtam, hogy az nem oké, mert a kérdező azt akarja megtudni, mi illik fesztiválra.

Te pattogsz csak. Ez az én véleményem, sokak véleménye még, de gondolom, még 25 se vagy, más értékrenddel, sose fogod megérteni.

2020. jún. 20. 07:47
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Fesztivál pont olyan hely, ahol merészebb, feltűnöbben lehet öltözni. Aki nem mindenhova a farmerját, rövidnadrágját szereti felvenni, annak írtam, hogy ilyen fényes leggings, latex hatású nadrág is ideális. Ezek unisex ruhák.
2020. jún. 20. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!